Instagram September 2014


September zit er weer op, nieuwe start, nieuwe maand! Oktober staat echt voor Herfst vind ik altijd (en het aftellen naar mijn verjaardag, nog 5 dagen ohhhhh). Ik maak zelf veel gebruik van Instagram en vond dit een leuke manier om mijn maand een beetje te delen!




1 + 7 september / Ik keek heel lang uit naar sushi, ik kijk eigenlijk altijd uit naar sushi - maar, Bart die nam een bakje sushi voor me mee! Yum.. Een week later op 7 september speelden we Monopoly, vroeger speelde ik dat heel erg vaak met mijn broertje en ouders. Het was wel heel grappig, ik hoopte dat ik de volgende dag net zo rijk was als in het spel.. helaas.. 




10 + 12 september / Ik studeer in Utrecht en in mijn eerste week liepen we weer door het centrum. Utrecht heeft zo'n gezellig centrum! Na een lange en drukke eerste week was het eindelijk weekend. Heerlijk want het was ook super mooi weer, ik zat lekker op het balkon toen James bij me kwam kijken! 




14 + 16 september / Zondag ochtend ontbijtje, heerlijk! Ik eet heel gezond dus croissantjes eet ik niet vaak, maar als ik ze eet.. Oh zo lekker! Ik had twee croissantjes, een nectarine, sinaasappelsap en verse muntthee! Een paar dagen later was het weer tijd om te sporten, met school nu is het heel vermoeiend om na zo'n lange dag te gaan sporten. Maar met wat moeite en aanpassingen lukt het wel! 




16 + 17 september / Na het sporten maakte ik een ontbijtje voor mezelf: havermout pannenkoekjes. 1 ei, 1 banaan en 20 gram havermout - en je hebt heerlijke pannenkoekjes! Ik deed er deze keer blauwe bessen doorheen. Ik kreeg het de volgende dag voor elkaar om een mooie invlecht te maken, maar dan andersom - dat de vlecht dus op je haar komt te leren! Eigenlijk was het super makkelijk. Ik vond deze look uiteindelijk heel tof met mijn donkere lippen. Dit is de kleur!


20 + 25 september / Soms vind ik het leuk om van mijn ontbijtje iets moois te maken. Ik was twee dagen echt ziek en verveelde me een beetje. Ik maakte van kwark, banaan, Crunchy Spelt (Zonnatura) en rauwe cacao nibs een lekker en best mooi ontbijtje. Op woensdag eten wij vrijwel altijd bij mijn oma, deze week was dat een donderdag. Mijn oma maakte spaghetti en broccoli - lekker! 


26 + 28 september / Eigenlijk had ik een beetje een rot weekje gehad maar vrijdag ging ik vrolijk naar huis! Alles op school is eindelijk opgelost en kan er vanaf maandag weer helemaal tegenaan. Ik zat vrijdag dan ook met het Elle Party nummer in de trein!
Zondag ging ik lekker even naar de stad, ik vond een leuk jurkje en at deze heerlijke Froyo. Ik ben echt gek op froyo, het is licht, en soms denk ik wel eens, hm dit is lekkerder dan ijs! 

Je kan me natuurijk ook volgen op Instagram! 

Share this:

, ,

CONVERSATION

16 reacties:

  1. Wat maak je toch altijd fijne foto's! Je food-foto's zien er lekker uit zeg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een superleuke foto's! Die lipstick is heel mooi. Is die Elle leuk? Ik zit erover te denken om hem ook te kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind de Elle altijd mooi, maar had het idee dat er meer reclame in stond dan anders! Misschien ligt het aan mij maar verder was hij wel leuk!

      Verwijderen
  3. Mooie foto's maak je. Je foodfoto's <3. Ingevlochten haar staat ook mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige foto's en je ontbijtjes zien er zo lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke foto's! En inderdaad, je onbijtjes zien er heerlijk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem10/01/2014

    Ik vind Utrecht ook echt gezellig! mmm die foodies!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem10/02/2014

    Wat een fijne foto's zeg! Mooie sfeer… :).

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anoniem10/02/2014

    Leuk artikel! Mooie foto's ook. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. great photos, your cat looks like my one haha!

    http://www.andreaantoniou.blogspot.co.uk/
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige foto's! Die haarstijl is echt mooi, wauwie!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die vlecht heb je mooi gemaakt. Het is ook niet moeilijk! Ik krijg nog dagelijks opmerkingen dat mijn haartutorials te gek zijn, maar dat ze het zelf niet kunnen. Zo niet waar haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Anoniem10/02/2014

    Wat een mooie foto's! Door die foto heb ik trouwens zin gekregen in sushi, haha! Ga het gelukkig morgenavond eten met de mama! En ik herken het dilemma van het sporten trouwens. Ik vind het zo moeilijk om na school nog de motivatie te vinden om te sporten! Echt balen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hele leuke foto's!
    Vooral die met James en Starbucks ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Superleuke foto's! Ik heb laatst ook nog Monopoly gespeeld, haha :-D Superleuk!

    ♥ Saskia
    formerparades.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen