Extreme Holiday Wishlist 2014

Als ik heel eerlijk ben vind ik het elk jaar super lastig om een verlanglijstje te maken. Laat mij maar lekker dagenlang cadeaus voor anderen zoeken, pakpapier uitkiezen, lintjes en strikjes sorteren en cadeautasjes bestellen: HAPPIEST GIRL IN THE WORLD. Maar toch blijf ik een meisje/vrouw en heb ik natuurlijk altijd spulletjes die ik diep van binnen eigenlijk super graag wil hebben. Ik kom zeker niks te kort maar ohhhhh.. Het is allemaal zo leuk. Eindelijk een wishlist die gelukt is!


Longchamp Navy Blue / Longchamp (o.a. te koop bij de Bijenkorf en Van Beek lederwaren) / €78,00 / Deze tas staat al heel lang op m'n verlanglijstje. Ik vind de tas prijzig maar zo ontzettend mooi. Ik hoef echt geen dure tassen collectie maar ik kan geen tas vinden die ik zo mooi vind als deze.. 

ASOS Clutch / ASOS / €21,43 / Ik vind clutches heel erg gaaf. Ik bedoel, het is niet bijzonder praktisch, handig of logisch, maar het staat heel gaaf. Dit vind ik al een tijdje maar ik geef er nog steeds niet aan toe. Misschien maar eens doen, want deze van Asos is niet eens duur maar wel erg mooi! 


Fuji Film Instax Mini 8 / Urban Outfitters / €90,00 / Every girl's little dream.. Of niet? Ik heb het idee dat iedereen hier intens gelukkig van zou worden. Ik in ieder geval wel. Ik wil dit echt heel graag. Wat me tegen houdt? Het gedoe met de foto papiertjes, best prijzig.. 

Skirt / Shalex / €40,44 / Ik wil heel graag weer wat rokjes, en deze vind ik erg mooi. Op knie lengte en een kleur die net iets specialer is dan zwart! 


Saccone Joly's Calandar / Saccone Joly's Shop / 12,99 pounds / Ik hoop dat de Kerstman mijn noodkreten hoort want dit wil ik echt heel graag. Overigens zijn dit de drie dingen waar ik echt met smart op zit te wachten, als een klein kind voor een snoep winkel. 

Girl online - Zoe Sugg / Bol / €12,99 / Wat ik hiervoor zei geldt dus ook hiervoor. Ik ben zo benieuwd naar dit boek! Het is in het Engels maar dat vind ik echt geen probleem. Fan gurl! 

Blogboek / Bol / €24,95 / Dit boek schijnt zo leuk en goed te zijn. Aangezien ik het bloggen echt heel leuk vind om te doen lijkt dit me een mooi boek vol inspiratie. 


Essie Nagellak "Jiggle Hi, Jiggle Low" (FOTO DOOR BYARANKA) / Etos / €9,99 / Aranka deed een review van de limited edition lakjes en deze vind ik heel tof. Ik ben erachter dat subtiele glitter super mooi kan zijn, zeker in deze tijden van het jaar! Niet te vergeten dat een Essie lakje echt wel iets is wat ik super graag wil proberen. 

Chloe Love Story / Douglas / €50,50 (30 ml) / Een heerlijke parfum. Ik had hem al een aantal keer geroken op Schiphol en in de Douglas. Ik vind hem echt heel erg lekker maar zo duur! 


Christmas Penguin / Lush / €5,25 / Ik kreeg deze super schattige penguin voor mijn verjaardag in oktober. Hij beviel super goed en ik denk dat dit toch wel een van de lekkerste bubble bars is van Lush. Ik zou hem met alle liefde nog een keer in ontvangst nemen of in huis halen! 

Christmas Eve / Lush / €5,50 / Eentje die ik nog niet heb geprobeerd maar wel heel benieuwd naar ben. Al ben ik sowieso wel benieuwd naar de hele kerstcollectie van Lush!


Jurk / Asos / €31,43 / Simpel, klassiek zwart jurkje. Net iets extra's door die mouwen die anders lopen. Ik vind hem echt super mooi en voor bijvoorbeeld kerst en oud en nieuw heel erg leuk! 

Jumpsuit / Asos (New Look) / €49,99 / Wat meer buiten mijn comfortzone maar wel iets wat ik super mooi vind: een zwarte jumpsuit. Deze van New Look is te koop op Asos en vind ik echt prachtig.


Kersttrui / Primark / €17,00 / Het liefst zou ik gaan voor een extreme Kerst-onesie. Maar ik denk dat ik daarin word tegengehouden.. Dan maar een bescheiden Kersttrui. Ook heel leuk!

Kerst sokken / Topshop / €4,50 / Ik zou bijna zeggen dat ik sokken verzamel! Maar sokken zijn zo leuk, leuk om te geven, leuk om te krijgen.. 


Lamp / Kwantum / €75,00 / Deze lamp zag ik op instagram bij Cynthia (misslipgloss) en ik vond hem heel erg gaaf. Ik wil al heel lang zo'n lamp en deze heeft een mooi prijsje. 

10 - 18 mm lens / Canon (o.a. te koop op Cameranu.nl) / €300,00 / Jennie (fromtheblog) plaatste een artikel over haar nieuwe lens. Ik vond dit zo tof! Ik heb nu vooral lenzen die mooi zijn bij portretten, outfits, close-ups en de standaard lens, maar deze is weer heel erg gaaf voor andere momenten. Ze maakte er ook outfit foto's mee en ook dat pakte heel goed uit. Super veelzijdig dus. Best duur dingetje, maar camera uitbreidingen zijn het vaak super erg waard. 


Cinnamon stick kaars / Yankee Candle (US Candles) / €12,50 / Hoewel de Yankee Candles duur zijn ben ik toch fan! Ik heb mijn eerste nog niet zo lang geleden gekocht maar ben er heel blij mee. Je moet er echt van houden, geur kaarsen, maar ik vind het heerlijk. 

Advent Calenda / Yankee Candle (US Candles) / €39,95 / Die prijs, pijnlijk.. Maar hoe leuk is dit! Een advent kalender met alleen maar kaarsjes!


Share this:

CONVERSATION

8 reacties:

  1. Wat een heerlijke en leuke grote wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wishlists, altijd leuk om te lezen. :)
    xoxo http://www.porcelainskulls.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aaah ik wil Love Story ook zo graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem11/27/2014

    Leuke wishlist! Die kersttrui van Primark is ook zo leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk zo'n grote wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die zwarte jumpsuit is echt heel gaaf! Daarnaast lijkt me dat blogboek ook wel heel interessant! Kan alleen nooit de tijd vinden om te lezen haha. Liefs xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het boek van Zoe Sugg heb ik toevallig vandaag binnen gekregen. (: Ik kan niet wachten tot ik er dit weekend in kan lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige lak is dat van Essie, mooie wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen