Project positief tag


Iedereen is er al mee bekend, de project positief tag van Dagmar. Maar ook ik besloot hem in te vullen. Laten we positieve energie delen, hop hop!

Wat is je favoriete quote en waarom?
  • Travel. It’s the only thing that you spend money on that makes you richer.
  • A good goal should scare you a little and excite you a lot.

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
  • Aangenomen worden bij een stage bedrijf
  • Een stage lopen in het buitenland
  • Naar New York/Amerika, Griekenland, Italie
  • Vaste baan vinden, trouwen, gezin vormenWat betekent geluk voor jou?
Oprecht blij zijn met wat je hebt. Ik bedoel, we klagen allemaal, ook ik, maar ik kan ook wel zeggen dat ik oprecht blij ben. Ik zit lekker in mijn vel, ik ben gezond, heb een baan, leuke studie, heb veel kunnen reizen dit jaar, heb een fijn thuis, een lieve vriend, leuke vrienden, leuke huisdieren.. Zo heb ik toch wel heel veel om gelukkig mee te zijn.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Katten, films, Kerst (Kerstmuziek, Kerstlichtjes, Kerstfilms, Kerstavonden, Kerstwinkelen, Kerstversiering), muziek, grapjes, feestjes, verjaardag, cadeautjes kopen voor anderen, reizen.Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Een citytrip of vegetarische sushi.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Echt een goede lachbui, zondag denk ik (ik schrijf dit op maandag overigens, dus wie weet wat er de komende dagen nog is gebeurd). Had een verjaardag met vrienden en we hadden in de trein al heel erg gelachen.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Hm. Misschien toch wel wat ik heb opgebouwd op mijn studie (grafisch vormgeven). Ik begon mijn studie met 0 kennis over geen enkel programma dat we nu gebruikten, ik kwam daar met een hoofd voor creatieve idee├źn, enthousiasme en inzet. Inmiddels ben ik zo ver gekomen en doe ik dingen waar docenten zo enthousiast over zijn, dat motiveert. Ik mocht vanuit school meedoen aan wedstrijden, word gezien als de “alleskunner” en mensen komen naar mij toe voor hulp - wat ik erg leuk vind, want ik help maar al te graag. Maar moet je na gaan, ik wist helemaal niks van het vak.. En nu sta ik hier.Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Laat je niet tegenhouden, ook niet door jezelf. Dat klinkt misschien heel gek, maar ik heb sinds een paar weken het idee om stage te gaan lopen in het buitenland (hier ga ik nog over vertellen!), hoewel ik het echt ontzettend eng vind weet ik zeker dat ik dit heel graag wil. Geloof me, iedereen gunt het je als je iets wil, vaak houd je jezelf meer tegen dan anderen doen. Go for it!Share this:

, ,

CONVERSATION

2 reacties: