Zoella Beauty


Ik voel me een giga fangirl maar was als een klein kind met Kerst voorbij toen ik eindelijk de Zoella Beauty producten vond in Londen. Er waren blijkbaar heel veel andere fangirls me voor geweest want bij veel winkels was het allemaal uitverkocht.. gelukkig vond ik op mijn laatste dagje Londen een aangevuld schap in de Superdrug - ik danste naar de kassa, echt waar. 


Ik ben niet snel ergens mega fan van, maar Zoë is toch duidelijk wel een favoriet. Ik kan dan ook niet wachten op haar boek. Maar eerst: haar beauty producten. Ze lanceerde een tijdje terug een kleine lijn van producten: body lotion, fizz bar, kaars, twee make-up tasjes, een kaars, douche/bad crème en body mist. Ik kocht de body lotion en fizz bar. 



De body lotion heb ik natuurlijk meteen geprobeerd. Hij is vrij dik en ruikt heerlijk. De geur is zeker niet overheersend maar gewoon zo'n heerlijk natuurlijk crème-achtig geurtje. Je huid wordt er ook heel zacht van! 



De verpakkingen zijn ontzettend schattig, vind ik. Zo ook die van de bar. Het lijkt ontzettend op een chocolade reep, dus het detail "do not eat" is wel heel grappig. Ik heb ze nog niet in bad geprobeerd maar de geur komt behoorlijk overeen met de lotion. Ik ben super blij met deze producten! Raad alle fan girls onder ons ook zeker de stap te zetten het te kopen, volgens mij kan het makkelijk online! Ga langs bij de Superdrug in Londen of kijk op de site. 


Share this:

, , ,

CONVERSATION

7 reacties:

  1. Ooh zo tof! Ik wil ook graag wat producten van haar beautylijn uitproberen! Ik zou dan vooral ook voor die geurkaars gaan denk ik <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat ziet er allemaal lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die verpakking ziet er zo schattig en mooi uit! Best dat ze er op zetten do not eat, want ik denk dat er anders wel mensen in trappen :p

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's, ziet er goed uit! x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem11/02/2014

    What a great post! :)
    xoxo
    Antonella :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die Fizz bar ziet er zo leuk uit! Zelf heb ik het geurtje en de kaars. (:

    BeantwoordenVerwijderen