Amsterdam Foam / Outfit


Vorige week was ik een dagje in Amsterdam, speciaal voor Foam (Fotografie Museum Amsterdam) maar onze hoofdstad is natuurlijk altijd leuk om te zijn. We liepen door de straatjes en veel te lang in de leukste boekenwinkel van Nederland! 


Al een tijdje stond Foam op een to do lijst, mede omdat ik fotografie echt geweldig vind en mede omdat er hele positieve verhalen over werden verteld. Ik was super benieuwd geworden en blij dat er eindelijk een datum werd geprikt. 
Het museum bestaat uit verschillende tentoonstellingen. Deze tentoonstellingen veranderen ook weer om de zoveel tijd. Op dit moment is er Under construction, Vivian Maier, JH Engstrom en Anika Schwarzlose te zien. Ik vond het vrij uiteenlopende tentoonstellingen, bijna niet met elkaar te vergelijken en dat betekend ook dat ik de een persoonlijk mooier vond dan de ander. Het is in ieder geval allemaal indrukwekkend om te zien. 
Er mogen (zoals helaas vaak in een museum) geen foto's gemaakt worden waar werk (foto's) op vertoond worden. Wel maakte ik een foto voor instagram van een gang en een foto van de trap in het museum hierboven! Het gebouw is ook ontzettend mooi. 


Na Foam zijn we gaan lunchen en na de lunch kwamen we terecht in Waterstones. Allemachtig wat wilde ik hier graag alles kopen! Zoveel leuke boeken, Engelse boeken. Alles is lekker Brits en zelfs het personeel vergist zich soms en spreekt je toe in het Engels in plaats van Nederlands. Het is een enorme winkel met echt wel een aantal verschillende verdiepingen. Mocht je nog op zoek zijn naar een Kerst cadeau voor iemand en je bent in de buurt van Amsterdam? Neem dan vooral een kijkje bij deze boeken winkel (dit klinkt als een slechte tv commercial maar.. ik meen het!). rok, Forever 21 / top, Primark / ketting, Primark / schoenen, Aldo / horloge, Daniel Wellington


Laten we het nu maar hebben over het hoofdonderwerp, mijn outfit. Het was bizar koud deze dag, bijna te koud voor een panty maar ik vond het zelf een hele leuke combinatie. Wel stond mijn winterjas er eigenlijk mega stom bij kwam ik later achter dus vandaag dat ik heel enthousiast sta te springen in de kou, zonder jas. Je moet er wat voor over hebben!


Ik vond het daarnaast ook heel gezellig dat al die duiven om me heen vlogen, echt van genoten. Gelukkig is die vrolijkheid vastgelegd! 


Aan het einde van de dag haalden we nog lekker Starbucks. Ik had echt zin in een warm drankje en nam een White Cafe Mocha, mijn favoriet. ZO lekker. Overigens hoop ik dat de Kerstman een Starbucks mok onder de kerstboom legt, de kerstmokken dit jaar zijn zo leuk! 


Share this:

, , ,

CONVERSATION

12 reacties:

 1. Wat een prachtige outfit! Super mooie rok :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit en hele mooie foto's! Met welke camera fotografeer je?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Ik vind je rok echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet je outfit er mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super vette outfit! De foto's zijn ook mooi geworden trouwens x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, echt prachtige rok! Het patroontje en de kleur maken hem echt zo af <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je rok is echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw de kleur van je rok vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit, je rok is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke foto's en outfit! Dat shirt wil ik hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Such a cute outfit, loved it.

  I'm definitely your new follower, would be happy if you want to follow back {:

  123danielle.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen