Wat ik kreeg met Kerst..


Oh jongens, vorige week was het alweer Kerst.. Morgen is het al 2015! Gaat zo snel. Ik vond Kerst weer heel erg leuk dit jaar, we gingen kaasfonduen, Kerstontbijten, gourmetten en aten groente paella voor het eerst. De cadeaus mogen ook niet vergeten worden, ik ben heel erg blij met al mijn leuke cadeautjes! 


Ik kreeg als eerste dit schattige mandje! Sowieso houd ik echt van dit soort schattige dingen, elk schattig bakje of verpakking gaat automatisch naar mij. Dit leuke mandje was dan ook een heel succesvol cadeau!Gek op katten, gek op notitieboekjes, dit cadeautje kon ook niet beter! Een heel schattig en klein notitie boekje. Daarbij zat een Chocolate Fluffy Mashmallow Bar.. EH! Wat! Ik heb hem nog niet geproefd maar het klinkt heel cool. 


Ook kreeg ik deze scrub, ik vind scrubs sowieso heel erg fijn. Deze scrub is heel zacht en heb ik al een paar keer gebruikt. Hij ruikt fris en is fijn voor je huid!


Ik liet het al heel trots op instagram zien, hij stond op mijn wishlist en ik heb hem! Het is in het echt nog leuker dan je denkt. Mocht je deze camera (Fuji Film Instax Mini 8) al heeeeeel lang willen: koop hem! Dubbel en dwars alles waard. Ik vind schattige, handgemaakte of vintage spullen (zoals alles wat op Etsy verkocht) echt helemaal geweldig! Ik vond dit dan ook weer een heel leuk gevonden cadeautje. Het is van Birambi, ik kende het ook niet, maar het zat niet alleen heel leuk verpakt, het is ook nog eens een heel schattig armbandje. Fan girlllllll. Mijn favoriete filmpjes, foto's en familie van het internet: The Saccone Joly's. Ik heb de kalender. Ik had niet verwacht hem nog te kunnen krijgen, de verkoop ging zo snel en ik wilde hem pas kopen als ik al mijn Kerst cadeaus voor anderen had gekocht. De Kerstman was me gelukkig voor, anders was ik te laat en nu heb ik hem alsnog! Onverwacht, maar heel blij mee. Nog een cadeau wat zo leuk is. Vogue postcards box. Mode en vintage komen een beetje bij elkaar. Het zijn allemaal oude Vogue covers, echt heel erg gaaf. 

Dit waren mijn ontzettend leuke Kerst cadeaus! Ik ben blij dat de Kerstcadeaus die ik kocht dit jaar ook heel goed ontvangen zijn. Op naar Kerst 2015! 

Share this:

, , ,

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Wat een leuke dingen heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, super leuke dingen heb je gekregen zeg :) Vooral de camera :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen heb je gekregen! Dat mandje is echt zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem12/31/2014

  Wauw, dit zijn stuk voor stuk prachtige cadeau's! Die Vogue kaartjes zijn zo tof!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige en leuke dingen heb jij gekregen. Je bent goed verwend, zie ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah! Die camera is geweldig! Je hebt echt een aantal toffe cadeaus gekregen. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kado's heb je gekregen! Die camera lijkt mij echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen