2015, nieuw jaar, nieuwe plannen


2014, wat een jaar, wat een jaar! Mijn onderbuikgevoel zeg dat 2015 nog leuker wordt, moet goedkomen dus. Ik heb wel een aantal dingen die ik dit jaar wil doen, bereiken of zien. Hier wat New years inspiration


Make-up & haar

Eind 2014 begon ik make-up al meer te ontdekken, dit wil ik nog meer doen in 2015. Ik wil meer oogschaduw uitproberen, lippenstift en misschien zelfs aan de blush. Ook wil ik mijn haar weer ietsje langer hebben, ik heb geen spijt dat ik het iets korter heb laten knippen, maar wil nu toch wel weer iets langer! Een beetje donkerbruine verf kan ook geen kwaad. Ik vind bruin haar gewoon heel mooi! (Ik ben donkerblond/lichtbruin van mijzelf) 


Eten

Met eten heb ik mijn doel al behaald in 2014 maar dit wil ik wel doorzetten in 2015. Ik heb een heel andere levensstijl met veel gezond eten, en dit werkt heel goed voor mij. Ik vind het lekker! Wel mag ik in 2015 iets vaker een ijsje, nee zeggen is heel goed, maar af en toe een ijsje kan geen kwaad. Of pannenkoeken. Of cake. Of.. 


Fotografie / Camera's

Inmiddels is niet alleen mijn liefde voor camera's maar ook mijn collectie flink gegroeid. Met mijn nieuwe polaroid (Fuji Film Instax Mini 8) ben ik bijna compleet. Ik wil er dit jaar wel weer meer mee doen, een lens kopen kriebelt al een tijdje, maar een compact camera gaat er ook zeker komen! Niet alleen fotografie maar ook het filmen vind ik heel leuk. Vooral het idee dat je dit later allemaal terug kan kijken!


Interieur

Een huis of kamer is nooit af zeggen ze altijd. Ik woon nog thuis maar vind het heel leuk om mijn kamertje gezellig te maken. Mag nog wel wat meer dit jaar, misschien kan ik wat leuks doen met de polaroid foto's en ik wil heel graag nog een studio look-a-like lamp! 


Plezier 

Van mij mogen er een heleboel leuke dingen gebeuren in 2015. Ik deed afgelopen jaar al leuke dingen met vrienden, familie, reizen.. Maar het mag altijd meer! Veel lachen, veel plezier en misschien wel nieuwe uitdagingen en nieuwe mensen! Sport

Ik vertelde al eerder een heel uitgebreid verhaal over hoe ik ben afgevallen, hoe ik lekkerder in mijn vel zit. Je kan hier terug lezen hoe ik bijna 20 kilo verloor in een paar jaar tijd! Met veel geduld ben ik waar ik nu ben maar ik wil nog meer bereiken. Ik wil heel graag nog een gespierde buik, geen sixpack, gewoon gespierd! Stiekem ben ik al heel goed op weg, dus nog even doorzetten en meer sporten! Sporten is ook gewoon leuk. 


Reizen

Er staat een hele grote reis op de planning, het ziet er naar uit dat alles gaat lukken en dat hoop ik maar. Heel spannend maar heel veel zin in. Ik vertel hier snel meer over!

Ik noem het niet echt voornemens maar toch wel dingen die ik graag zie gebeuren in 2015. Ik wil ook nog meer bakken, meer Disney films kijken, examens halen, meer boeken lezen etc.. etc.. Hebben jullie dingen die jullie graag zien gebeuren in 2015?


Share this:

,

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Wat leuk om te lezen! Ik vind het ook altijd leuk om te zien hoe ik ben veranderd in één jaar. Vorig jaar droeg ik bijvoorbeeld nauwelijks lipstick, en nu ga ik bijna de deur niet meer uit zonder :) Ik wil dit jaar ook reizen naar mooie plekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie doelen! Dat met gezond eten en sporten wil ik ook graag volhouden. Wat is je lay-out trouwens mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie doelen heb je opgesteld! Ik ben wel benieuwd naar je grote reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie doelen! Ik wil ook weer gezond gaan eten en meer sporten. Ik ben erg benieuwd naar je reis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goede voornemens/doelen! Ik wil heel graag ook gezonder gaan eten en meer sporten. Hopelijk lukt het dit jaar wel;p

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goede voornemens allemaal! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen