Instagram TAG


Afgelopen week werd ik getagged door Saske voor de Instagram tag, super leuk natuurlijk! Ik vind Instagram echt heel erg leuk en het verveeld nooit. Niet alleen de foto's zelf plaatsen is leuk maar ook de inspiratie van anderen is erg leuk. Ik vond het ook nog eens heel leuk om tussen mijn oude foto's te kijken, win win, denk ik dan!


Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?
Op 6 oktober 2012 (mijn 18e verjaardag) maakte ik de meest linkse foto. Dat is dan ook meteen mijn aller eerste Instagram foto ooit. Dit is ons lieve hondje Tommer, inmiddels al bijna 13, dus zeker niet meer de snelste, maar wel liefste beestje.
De andere foto's zijn ook een paar van mijn eerste foto's! Wel grappig dat toen ik begon met Instagram ik gewoon foto's maakte van wat ik zag. 


Wat is de allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
2013 - 2014 - 2015, ha! Dat die meest linkse foto in 2013 was verbaasde me eerlijk gezegd, dat vind ik echt een toffe foto maar voor mijn gevoel heb ik die in 2014 gemaakt! Bizar. De meest linkse is dan ook wel m'n favoriete selfie denk ik. 


Van welke instagram foto krijg jij ter plekke heimwee? 
Weer drie foto's, maar ik wist meteen welke drie uit mijn hoofd, dus ik moest wel!!! Als we bij links beginnen, voor mijn eerste festival vloog ik meteen naar Hongarije: Sziget Festival. Deze foto doet me altijd denken aan de avonden daar en de crepes met Nutella waren ZO lekker. De tweede foto is het strand in Israel, heerlijk en zegt genoeg. De laatste foto zegt ook genoeg, want zeg nou eerlijk, wie heeft er nou geen heimwee naar Londen? 


Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet? 
Ik zet niet zo heel veel spectaculaire gerechten op Instagram. Buiten het feit dat mijn bananen / havermout pannenkoekjes regelmatig terugkomen plaatste ik deze twee. Links noemde ik een pizza maar is eigenlijk gewoon een omelet met tomaat, ui, mozzarella, aardappel (om het een maaltijd te maken) en pesto. Was super lekker! Het tweede recept waren gezonde kokoskoekjes met pure chocola, yum.
Oh en de Vegan Speculaas cake was ook erg, erg lekker! 


Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?
Dat was deze foto in Brussel! We deden een dagje Kerstmarkt en daar maakten we deze foto van mij op het plein. Leuk dagje! 


Wat is de allerbeste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?
Dit zijn mijn lievelingshuisdierenfoto's! Tommer, de labrador, wil vrijwel nooit stilzitten dus deze foto was mega goed getimed. De andere foto is gewoon schattig door de uitdrukking op het James zijn gezicht. 

Welke fotobewerkingsapp of (Instagram)filter gebruik jij het meest? 
Op mijn iPhone gebruikte ik altijd Picfx en Picsart. Ik heb inmiddels een Android en op de een of andere manier kan je dan geen Picfx meer hebben.. Nu gebruik ik Snapseed, Picsart en VSCO Cam. VSCO Cam is de laatste tijd echt 1 van mijn grote favorieten! 

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram? 
Ik gebruik hashtags niet echt op een serieuze manier, soms vind ik het gewoon grappig of leuk bij de foto. Het is dan ook altijd een andere hashtags, zo kwam ik net #bushalte en #besseninmijnyoghurt tegen! 

Normaal gesproken tag je nu andere leuke bloggers, maar, ik heb geen idee wie ik zal taggen, zoveel mensen deden afgelopen weken deze leuke tag. Mocht je hem nog niet gedaan hebben haal ik je bij deze over, het is heel leuk om tussen oude Instagram foto's te kijken!

Klik hier voor mijn instgram!

Share this:

, ,

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Je maakt hele mooie foto's! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem1/30/2015

  Wat maak je mooie foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die food foto's, ik krijg spontaan trek! :D Ik reageer een beetje laat, haha, ben niet zo up-to-date met alle blogs die ik volg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je de tag hebt ingevuld! Zou je mijn blog misschien willen noemen als originele bron? Ik heb jouw ingevulde tag ook op mijn blog vermeld :)

  http://culturalize.nl/2014/12/leuke-bloggers-die-instagram-tag-invulden/

  Liefs Danielle

  BeantwoordenVerwijderen