Nutribullet


Noem me gek, maar ik vind het heel leuk om 's ochtends de tijd te nemen voor het klaarmaken van eten. Ik wil het liefst elke dag wat anders eten, de Nutribullet komt dan ook mega goed van pas. Ik ben heel blij met deze gadget, je kan er alles mee, van smoothies tot pannenkoeken beslag. 


De Nutribullet is het grote broertje van de Magicbullet. De Magicbullet kennen jullie vast wel van tv, het is hetzelfde idee maar de Magicbullet is minder krachtig. Wij kozen voor de Nutribullet zodat we straks als de zomer weer begint we ook dingen kunnen maken met ijs en ook makkelijk gebruik kunnen maken van diepvries fruit. 

De Nutribullet komt met van alles! Smoothies, sauzen, soepen, beslag, het kan allemaal in de Nutribullet. Smoothies kan je in de handige meeneem beker afsluiten en sauzen of soepen kan je bewaren en afsluiten voor de volgende dag. 
Er zitten drie bekers bij, 1 grote, 1 kleine en 1 kleine beker! Heel handig. We hebben hem nu een week en ik gebruik hem heel graag. Hij is heel krachtig en heeft maar een paar seconde nodig om alles te pureren. 
Er zitten ook verschillende ideeen bij om te maken. Ik maakte een smoothie voor een werkdag. Een hele appel, sinaasappel, een handje spinazie en wortelsap ging erin (lekkere combinatie trouwens) en dit was binnen een paar seconde een smoothie. De bekers lekken niet, en zijn makkelijk mee te nemen. Omdat de bekers zo groot zijn is het een goede lichte lunch als je hem flink vult. Heerlijk!

Share this:

, ,

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Dit klinkt ideaal! Ik heb een keukenmachine met een blender erbij, maar het is altijd zo'n werk om het schoon te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat onwijs handig! Dit ga ik even onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen