Travel dilemma's TAG


Zonvakantie of wintersport
Dit is eigenlijk al meteen geen keuze.. oeps! Geen dilemma om mee te beginnen, ha. Ik ben namelijk nog nooit op wintersport geweest. Heel eerlijk gezegd, denk ik ook dat ik dat na 1 dag zat ben. De hele week hetzelfde doen, pfff. Hoewel ik weet dat veel mensen het onwijs leuk vinden, heb ik nog niet de motivatie gevonden om ook een keertje gaan. Zonvakantie voor mij dus!

Vakantie aan de kust of in het binnenland
Sowieso een dilemma. Ik vind stedentrips heel tof. Parkjes, winkels, cafe's, restaurantjes, maar de kust is in de zomer ook wel weer heel leuk. Een beetje een combi dan, maar ik denk als ik dan toch moet kiezen: binnenland, stedentripjes. Tel Aviv heeft het beide, nog beter!


Europees of Aziatisch eten
Sushi is mijn lievelingseten, maar verder.. ben ik niet zo'n liefhebber van Aziatisch eten. Ik weet ook niet wat ik onder Europees moet verstaan.. Stamppot en worst? Ach, zolang het geen vlees bevat heb ik er een voorkeur voor! Gezond vegetarisch eten. 

Actieve vakantie of luie vakantie
Zeker weten actief, niet in de zin van elke dag sporten, maar ik vertik het om stil te zitten op een vakantie. Een dagje strand: heerlijk, 3 weken, no no no no. Ik wil veel meer zien! 


Auto of vliegtuig
Vliegtuig. Al vind ik met de auto reizen en onderweg picknicken ook enorm gezellig. Maar het vliegtuig geeft toch wel het ultieme vakantie gevoel. 

Alles regelen of op de bonnefooi
Veel regelen, niet alles. Ik ben wel een planner, ik wil graag weten hoe we het een beetje gaan indelen. Maar spontane dingen vind ik ook wel leuk. Maar als het gaat om het kiezen dan sowieso dingen regelen. 

Hotel of camping
Hotel! Ik ben geen camping persoon. Met festivals vind ik het wat hebben (ik heb zeven dagen Sziget meegemaakt en dat was echt te leuk voor woorden), maar ik zou zelf nooit een camping in Frankrijk kiezen om daar vervolgens een weekje voor mijn tent patatjes te bakken. 


Een grote wereldreis of de wereld in meerdere keren ontdekken
De wereld in meerdere keren ontdekken. Ik kan niet helemaal onder woorden brengen waarom, maar ik vind het wel fijn om af en toe weer in je eigen omgeving te zijn. Al is het maar een paar dagen!

Roadtrip of 1 vaste bestemming
Hmmmmm. Ik zou makkelijk een week in Londen kunnen blijven, maar aan de andere kant vind ik het ook leuk om meer te zien van een land. 


Azie of Afrika
Ik kan er denk ik niet heel erg over meepraten. Beide delen van de wereld heb ik nog niet gezien. Ik zou wel eerder naar Azie neigen dan naar Afrika. Denk ik! 


Share this:

, ,

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Leuke Tag, moeilijk om te keizer gaga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Ik zou echt niet kunnen kiezen bij de meeste haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke tag! Denk dat ik hem ook ga doen, haha. Je schrijft heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem3/31/2015

  Great post my dear:))
  If you have time visit me on my blog :))
  xoxo Antonella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem4/07/2015

  Super leuke tag!

  BeantwoordenVerwijderen