Shoplog met MAC, OPI, Mango en Forever 21


Eigenlijk kocht ik een heleboel al bijna een maand geleden, maar beter laat dan nooit wil ik toch delen waar ik zo blij mee ben. Simpele maar mooie spulletjes!


OPI / M'n eerste OPI lakjes. Mini's wel maar ben er erg blij mee. Ze dekken fijn en er zitten hele toffe kleurtjes bij. Dit setje kocht ik in het vliegtuig en aan de verpakking te zien is dat de enige plek waar ze te verkrijgen zijn! 


Love Story, Chloe / Al een hele tijd stond deze op mijn verlanglijstje - eindelijk, heb ik hem! Hij ruikt heerlijk en het flesje vind ik zelf ook heel mooi. 


Lady Speed Stick / Het is grappig dat we in Nederland ons een ongeluk moeten zoeken naar bepaalde producten en ze in sommige landen gewoon voor het oprapen liggen in de drogist. Ik kocht twee verschillende, om uit te proberen. Tot nu toe: prima bevallen. Ik moet alleen even wennen aan een deo stick. 


rokje, Castro / Een heel leuk rokje, pastel tint, en heel zwierig. Ideaal voor de lente en de zomer. Nu hopen dat het weer mee werkt.. 


Kanten hesje, Castro / Beetje hippie, heel hipster, maar wel heel leuk. Een kanten hesje die in deze neutrale kleur overal wel bij kan. 


Revlon Lipstick / 6 verschillende lipsticks, allemaal vrij warme tinten, heel mooi. De verpakkingen zijn ook heel tof. 


Jasje, Forever 21 / De losvallende colbert/jasjes zijn heel erg aanwezig nu. Ik vond deze super leuke bij de Forever 21. 


Crop top, Mango / Simpel topje met sierlijk borduursel op de voorkant. Ik weet niet hoe maar de Mango heeft altijd zo veel leuke dingen! 


Sabon / Als je nog nooit bij de Sabon naar binnen bent geweest: doen!! De beste geur die er bestaat is: Patchouli Lavendel Vanilla. Ik kocht een handcreme en handige vochtige doekjes. 


MAC Toledo / Beste lipstick in tijden! Een zacht warm rode kleur, mat en hij blijft voor altijd zitten. Ik doe hem 's ochtends om 7 uur op en haal hem er 's avonds om half 7 weer af voor het avond eten, zonder bij te werken!! Dat klinkt toch als muziek in de oren. 


Trui, Mango / Ha, hier hoeven we niet heel veel over te zeggen.. Toch? 


Share this:

, , ,

CONVERSATION

4 reacties:

  1. Prachtige aankopen! Die nagellakjes zijn zo mooi!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha je trui is zo cool! En de OPI nagellakjes zien er ook echt prachtig uit. Goede aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooh die kanten items zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen