Organiseren met HEMA / Mini DIY


Ik ben wel een beetje een notitie boekjes freak, notities maken op papier blijft toch net iets handiger dan online. Hoewel ik wel overgestapt ben naar de online agenda, maak ik lijstjes en krabbeltjes nog altijd op papier. Bij de HEMA vond ik wat dingetjes om het leuker te maken! 


Frabric bookmarks €1,50 / stickervel €1,00 / A5 notitieboek €4,00 / see through cadeau tasjes tussen de €1,00 en €2,00 - afhankelijk van formaat

Deze schattige bookmarks zijn heel handig om in simpele notitie boekjes verschillende tabjes te creeeren. Ik plakte er 3 in mijn notitieboek. Tip! Maak ze extra vast met wat lijm, het stickertje laat helaas snel los als je hem in je tas stopt. 


Met de stickertjes maakte ik een titel, dit kan je natuurlijk overal in het boekje doen. Er zitten genoeg letters op een vel om meerdere woorden te maken. 


Deze schattige zakjes zijn eigenlijk voor cadeaus, maar ik plakte er twee in mijn boekje voor wat papieren. Gewoon een beetje lijm op de achterkant en klaar! 


Share this:

, ,

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Die Fabric Bookmarks zijn wel handig! Thanks voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De HEMA heeft ook altijd weer onwijs leuke spullen... xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dit er ontzettend leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toff! De hema heeft inderdaad leuke dingetjes, maar je hebt mij wel op een ideetje gebracht. ik ga maar eens gauw langs de Hema.

  BeantwoordenVerwijderen