Foodplog / vrijdag 26 juni 2015


Een tijdje geleden deed ik een paar voedseldagboeken/eetdagboeken (klik hier) en ik vond dat wel weer eens leuk om te doen. Ik vind dit 1 van de leukste dingen om van anderen te lezen, geen idee waarom maar ik vind het altijd super inspirerend! Bij deze wat ik eet op een werkdag (ik loop full time stage op dit moment). Ontbijt (7:00) / Ik ontbeet met een perzik, 2 beschuitjes - 1 met een half plakje geiten kaas en 1 met pindakaas, een groot glas water en een glas puur fruit (met o.a. bieten, appel en wortel) sap. Beschuitjes zijn niet het gezondste maar wel lekker licht en dat vind ik soms wel fijn 's ochtends! 


Tussendoor (9:00) / Groot glas water en groene thee. 


Tussendoor (10:15) / We hadden niet heel veel fruit meer in huis, ik haalde bij de kiosk een bakje watermeloen, yum! Lunch (13:00) / Zo'n "ik weet niet waar ik trek in heb" lunch. Halve avocado, gegrilde aubergine (in de oven met peper en zout, klein beetje olijfolie), gekookt ei, 2 kleine tomaatjes en een bakje aardbeien. Tussendoor (14:30 - 15:00) / Een b'tween reep, niet meer en minder!Avondeten (18:15) / Zoete aardappel frietjes, spinazie gebakken met uitjes, Toscaanse CarrĂ© (AH) en wat yoghurt mayonaise. 


Tussendoor (20:00) / Ik had mega veel zin hierin (ijskoffie). Ik probeerde een Chocolate Mocha. Erg lekker!Tussendoor (21:00) / Voor ik het wist was het al op, een heel klein beetje cashew noten en een flesje water. 

Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Wat lekker en gevarieerd allemaal. Zeker een goede inspiratie voor mij :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lekkere dingen allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel lekker uit allemaal! Je eet echt gezond en lekker. :) Liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er allemaal lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen