Foodplog / zondag 28 juni 2015


Ik vond het erg leuk om bij te houden en wilde er graag meer van delen: eetdagboeken! Bij deze nog een dagje van wat ik eet. Misschien ga ik het vaker door de week heen bij houden - ik vind het zelf heel interessant om te lezen bij anderen, hopelijk inspireert het een beetje!

Ontbijt (9:30) / Zondags ontbijtje in bed voor mijzelf. Stukjes watermeloen, soya yoghurt amandel van ALPRO met een banaan, zonnebloempitjes en wat kaneel. Weer een glas sap (bieten, appel en wortel) en water. 


Tussendoor (11:45) / Aardbeien! Zo lekker. 


Lunch (15:00) / Toen ik weer thuis kwam maakte ik een lekkere bagel. Half met pindakaas, cacao nibs en zonnebloempitten en half met geitenkaas en tomaat. Daarbij dronk ik een glas water met citroen en munt. 


Avondeten (18:15) / Het ziet er veel minder lekker uit op de foto. Spaghetti, tomatensaus, vegetarisch gehakt en een halve broccoli burger. Daarbij een lepeltje hummus! 

Tussendoor (de hele avond) / De rest van de avond heb ik vooral genoten van de strepsels en thee. Helaas! Hopelijk wordt mijn keelpijn minder. 

Share this:

, ,

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Oh heeerlijk allemaal, en wat heb je er mooie foto's van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er zo lekker uit allemaal! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lekkere dingen allemaal !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zo'n foodplog! Wat een heerlijke maaltijd had je. Jum!

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lekkere dingen! leuke foodplog :)

  BeantwoordenVerwijderen