Blije voeten

Vrolijke sokken heeft iedereen nodig in de zomer. Sokken zijn toch wel één van mijn favoriete dingen om te krijgen, kopen of hebben. Er zijn zo veel verschillende leuke sokken - plus - ze warme je koude voeten op terwijl je je favoriete series kijkt. Ideaal! 

Happy Socks is een ontzettend populair merk geworden, ik zie vaak mannen en vrouwen met geweldige outfits inclusief de Happy Socks. Ik ben ontzettend blij met deze donkerblauwe / rode stippen sokken, ze zijn zo vrolijk en precies mijn smaak. Maar geloof me, er zijn veel en veel meer leuke Happy Socks, klik hier om het super vrolijke aanbod te zien van de webshop overhemden.com.

Zoals ik al zei vind ik Happy Socks ook heel erg leuk om te geven of te krijgen. Cadeautjes! Het is een klein en simpel cadeau wat toch altijd vrolijk is. Nog leuker is, de sokken kunnen zowel voor mannen als vrouwen enorm leuk zijn. Veel mannen dragen de sokken ook als onderdeel van hun outfit en dat vind ik heel erg leuk. Mocht je in Amsterdam zijn en je vriend, broer of je vader willen blij maken met een leuk cadeautje, De Heerenzaak, verkoopt leuke Happy Socks voor iedereen!  

Jezelf trakteren op een cadeautje is ook ALTIJD een goed idee. Happy Socks kan je gewoon krijgen voor kleine vrouwen voetjes zoals die van mij in maat 36-40!

Share this:

, ,

CONVERSATION

4 reacties:

  1. Haha wat leuk! Wat heb je een leuke blog trouwens :-) met hele mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeeeh, superleuk! Ik ben echt dol op sokken. Hoe gekker, hoe liever! Voor mijn vrienden is dat zowat mijn kenmerk geworden haha. Leuke paar heb je gekozen. Liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen