Dagelijkse regen in de zomer


In de tijd van regenachtige zomers hebben we allemaal een lading series nodig. Sommige series kan ik opnieuw en opnieuw kijken maar nieuwe series vinden is natuurlijk nog leuker. Mijn serie tips voor me-time of serie avonden met popcorn terwijl het buiten weer eens herfst in de zomer is! 


Gossip Girl / Ik kan bijna niet anders dan beginnen met Gossip Girl. Het is misschien een cliché maar als je niet weet wie Blair en Chuck zijn heb je veel gemist! Droom je van New York, vind je mode en girl drama geweldig - Gossip Girl staat voor je klaar.
Seizoenen: 6
Volgend seizoen: Komt niet (let's take a moment..)
Acteurs: o.a. Ed Westwick, Leighton Meester, Blake Lively, Taylor Momsen, Kelly Rutherford. 


The Vampire Diaries / Een mega populaire serie deze dagen. Ik wilde er eerst niet aan geloven maar liet me toch overhalen, nu kan ik niet meer terug. Ik was zelf bang dat het heel erg op Twilight leek en omdat ik Twilight erg vond tegenvallen besloot ik om The Vampire Diaries uit te stellen. Ik kan je vertellen: het lijkt absoluut niet op Twilight. De eerste paar afleveringen denk je zo'n honderd keer "huh" "heh" en "eh" maar daarna is het echt heel erg leuk. 
Seizoenen: 6
Volgende seizoen: Oktober 2015 (!!!)
Acteurs: o.a. Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Candice Accola, Kat Graham.


Beauty & the beast / Dit was voor mij tot kort geleden een onbekende serie. Ik kwam hem ook toevallig tegen terwijl ik zocht naar een aflevering van een andere serie. Voor zover ik weet is het niet zo bekend maar het doet me denken aan CSI en de fantasie van Vampire Diaries bij elkaar. Dit samen maakt echt een hele leuke serie!
Seizoenen: 3
Volgend seizoen: seizoen 3 is op dit moment aan de gang
Acteurs: o.a. Jay Ryan, Kristin Kreuk, Nina Lisandrello, Nicole Gale Anderson, Austin Basis.


Pretty Little Liars / Ik ben me er van bewust dat het bijna onmogelijk is om PLL niet te kennen. Toch voor iedereen onder ons die zich er nog niet aan heeft durven overgeven: dit is je teken! Het is echt een leuke serie, spannend en zeker ook grappig. Het is eigenlijk een soort meer duistere versie van Gossip Girl. 
Seizoenen: 6
Volgend seizoen: seizoen 6 is op dit moment aan de gang
Acteurs: Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Troian Bellisario, Sasha Pieterse, Ian Harding, Tyler Blackburn, Keegan Allen, Drew van Acker, Tammin Sursok. 


Hawaii 5-O / Als er iets een goede serie is, is het wel Hawaii 5-O. Zeker niet zo bekend als PLL maar zeker wel de moeite waard. Ook weer een politie serie maar met veel humor en hele leuke acteurs.
Seizoenen: 5

Volgend seizoen: september 2015
Acteurs: o.a. Alex O'Loughlin, Scott Caan, Grace Park, Daniel Dae Kim. 

Once upon a time / Ook deze serie heb ik nog niet heel lang geleden ontdekt. Hierdoor kon ik het afgelopen half jaar elke ochtend in de trein naar mijn stage een aflevering kijken - ideaal (maar dan ben je er wel zo doorheen). De serie is weer een beetje fantasie maar wel redelijk realistisch fantasie, voor zo ver dat logisch klinkt! 
Seizoenen: 4
Volgend seizoen: september 2015
Acteurs: o.a. Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Josh Dallas, Collin O'Donoghue.

The Blacklist / Deze serie werd het afgelopen jaar ook op tv gedraaid. Elke maandagavond! Zo heb ik hem ook ontdekt en keek trouw elke aflevering op tv. Het is een hele spannende serie met behoorlijk wat actie, als je dat heel leuk vindt - dan is dit echt een aanrader!
Seizoenen: 2

Volgend seizoen: september 2015
Acteurs: o.a. James Spader, Megan Boone, Ryan Eggold, Harry Lennix. 

CSI New York / Dit was denk ik de eerste serie die ik ooit compleet uit heb gekeken. Voor mij persoonlijk is CSI New York de beste van de CSI serie. Ik heb zelfs nog oude dvd-boxen staan van deze series (net als van gossip girl overigens, zoals je hierboven ziet). CSI spreekt natuurlijk voor zich, een politie serie, toch vond ik het hechte team in de serie wel wat extra's geven! 
Seizoenen: 9
Volgend seizoen: Laatste seizoen kwam uit in 2013
Acteurs: o.a. Gary Sinise, Anna Belknap, Carmine Giovinazzo, Melina Kanakaredes, Eddie Cahill, Hill Harper, Sela Ward. 

Zoals wel duidelijk is geworden, waardeer ik series enorm! Het is heel leuk om te kijken, samen of alleen. Ook omdat het vaak afleveringen zijn van 40 minuten is het net iets vlotter kijken dan een film. Al moet ik toegeven dat ik beide heel leuk vind. Ik heb in ook nog meerdere series gekeken, maar ben met sommige gestopt. Het scheelt voor mij dat ik de afgelopen tijd heel ver moest reizen met de trein, anders had ik het nooit allemaal kunnen kijken! Hieronder nog wat overige series. 

Series die ik gekeken heb / The Carrie Diaries, Switched at birth (halverwege gestopt), NCIS, Bones (delen), Friends (delen). 

Hebben jullie nog tips?

Share this:

,

CONVERSATION

8 reacties:

 1. Ik heb PLL laatst opgepakt, ben nog maar halverwege seizoen 4. Deze serie is echt niet goed voor mijn zenuwen, veels te spannend haha. En tussendoor wissel ik af met aflveveringen GG, wie houdt daar nou niet van <3 Al heb ik GG al drie keer volledig in juiste volgorde van alle afleveringen gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van de series die jij hebt opgenoemd, heb ik alleen Once Upon A Time gezien. Ik raad je bij deze Orphan Black aan, ik denk dat jij die serie heel leuk gaat vinden. Verder heb ik ook Breaking Bad, Game of Thrones en Vikings gezien, maar ik weet niet zeker of dat de type series zijn die jij leuk vindt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de leuke tips! Ik onthoud ze zeker :)

   Verwijderen
 3. Ik kijk once upon a time, een hele goede serie !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. How I Met Your Mother vind ik perfect! Luchtig en grappig.
  Gossip Girl heb ik ook uitgekeken en bij Pretty Little Liars ben ik net terug begonnen, ongeveer seizoen 4.
  Soms loop ik vast in series, als ze wat saai lijken te worden.
  Da's ook bij The Vampire Diaries gebeurd.

  Hostages vind ik ook heel erg chic. Het zijn maar 10 of 12 afleveringen en erg spannend, maar het zit mooi in elkaar.

  x
  The Losing Struggle | Bloglovin'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa snap ik! Ik liep ook vast bij bijvoorbeeld Switched at birth :) Bedankt voor je tip!

   Verwijderen
 5. Klinkt allemaal super leuk! Ik kijk momenteel Orange is The New Black! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen