Films van de laatste tijd #3Dit zijn natuurlijk klassiekers. Films die de meeste hebben gezien of willen zien! Dit zijn dan ook zeker een paar van mijn favorieten. Toch vind ik het leuk om nieuwe films te ontdekken, films die ik nog niet kende of nooit van had gehoord. Ik keek de afgelopen tijd een aantal films die ik heel graag deel! 


After the ball (2015)
Een jonge ontwerpster probeert aan de slag te gaan bij het modebedrijf van haar vader. Haar stiefmoeder en stiefzusters zorgen ervoor dat ze in nare situaties komt en haar baan verliest. Ze besluit het nog eens te proberen, en ontmaskerd haar stiefzusters en stiefmoeder. 

Hoe is de film?
Ik vond het echt een leuke film. Het is een soort combinatie van A Cinderella story (Hilary Duff) en The devil wears prada. Als je van mode houdt vind je dit vast een leuke film! Het is geen zware film, hij is vrolijk en simpel maar wel erg leuk. 

Acteurs
o.a. Portia Doubleday, Chris North, Lauren Holly

Feelgood 10/10 
Huilfilm 0/10
Cijfer IMDB 6/10 
Mijn cijfer 8/10


In your eyes (2014)
Twee mensen zijn op een wonderbaarlijke manier aan elkaar verbonden. Vanaf kleins af aan kunnen ze door elkaars ogen kijken maar omdat ze er nooit voor open stonden, komen ze er pas later achter. Ze kunnen praten, voelen en ruiken wat de ander ruikt en ziet alles wat de ander ziet. Er ontstaat iets heel moois terwijl de rest van de wereld denkt dat ze gek worden. 

Hoe is de film?
Dit vind ik echt een aanrader. Ik vond het leuk geacteerd, er zit diepgang in maar niet te veel. Ook vond ik de humor in de film heel goed naar voren komen. Echt een leuke en mooie romantische comedy. 

Acteurs 
o.a. Zoe Kazan, Michael Stahl-David, Mark Feuerstein

Feelgood 10/10 
Huilfilm 2/10
Cijfer IMDB 7,2/10 
Mijn cijfer 9,5/10


Now is good (2014)
LET OP! In het Nederlands heet deze film, Voor Ik Doodga, zo staat hij ook op Netflix. Tessa is ziek en weet dat ze dood gaat. Ze heeft een lijst gemaakt met dingen die ze wil doen. Ze word in haar laatste maanden ook nog verliefd. 

Hoe is de film?
Wat kan Dakota Fanning toch mooi acteren. Het is een beetje een aparte film, maar ook wel weer heel mooi. Zowel Dakota als haar tegenspeler doen het heel mooi. 

Acteurs 
o.a. Dakota Fanning, Jeremy Irvine, Olivia Williams

Feelgood 7/10 
Huilfilm 7/10
Cijfer IMDB 7,2/10 
Mijn cijfer 9/10


Mirror Mirror (2014)
Het sprookje Sneeuwwitje kennen we allemaal. Daar draait deze film om, praktisch is het Sneeuwwitje maar dan met een twist. 

Hoe is de film?
Heel erg leuk als je houdt van films met sowieso een goed einde, ha! Heel mooi gemaakt en goed geacteerd. Verder lijkt de film gewoon op het sprookje met wel wat extra humor. Een echte comedy voor de hele familie.  

Acteurs 
o.a. Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer

Feelgood 10/10 
Huilfilm 0/10
Cijfer IMDB 5,6/10 
Mijn cijfer 8/10


Barefoot (2014)
Een man die zijn leven een beetje vergooid, heeft een rijke familie achter zich. Hij ontmoet een psychiatrische patiĆ«nt en neemt haar mee als date naar zijn broers bruiloft. Eerst denkt hij dat ze compleet gek is, beetje bij beetje leert hij meer over haar en wat er met haar is gebeurd. 

Hoe is de film?
Ik had nog nooit van deze film gehoord, hij is nog niet eens zo oud. Wel zeker weten een aanrader. Nadat je het stukje hebt gelezen waar de film over gaat denk je niet meteen "GEWELDIG", maar, echt, het is het waard. Veel humor, voor mij waren het onbekende acteurs die toch wel echt heel goed speelden. 

Acteurs 
o.a. Evan Rachel Wood, Scott Speedman, Kate Burton

Feelgood 10/10 
Huilfilm 1/10
Cijfer IMDB 6,6/10 
Mijn cijfer 9/10

Share this:

, ,

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Anoniem8/21/2015

  Super leuk blog heb je! Mooie foto's ook!
  xx Megin

  https://clothesarelikecandy.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mirror mirror wil ik nog wel zien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ze allemaal nog niet gezien, what a shame!
  Bedankt voor de tips, ga ze zeker binnenkort kijken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor ik doodga vond ik een hele indrukwekkende en mooie film! Deze ga ik zeker snel nog eens op netflix kijken!

  BeantwoordenVerwijderen