Shoplog: Winkels die we in Nederland niet hebben


ZARA is mijn favoriete winkel ooit, maar die zit overal. Vandaag een shoplog van spullen die we inprincipe niet in Nederland hebben, grote winkels maar ook kleine shops vanuit Tel Aviv! 


Castro / Deze winkel heb ik al eens eerder laten zien en is een grote keten hier in het hele land. Het zal me niet verbazen als deze Wereld wijd gaat. Ze hebben leuke dingen voor een redelijke prijs! Ik vond een mooie broek die ik ga halen tegen de tijd dat het wat kouder wordt (deze week gaat de temperatuur omhoog naar 35 graden) en ik vond deze leuke oorbelletjes. Ik kocht het setje vooral voor de onderste oorbellen!


Barbara Shaw / Een ontwerpster met hele leuke spullen om te geven en te krijgen! Ik kreeg deze cadeau en vind ze erg schattig. Een notitie boekje en een katten-sleutelhanger. Dit is dus een klein winkeltje met een eigen webshop!


Ronimo / Mooie sierraden die zelf gemaakt zijn, ik ben er heel blij mee. Ik houd van simpel en elegant en dit kettinkje kan bij alles! Roni hielt een sale bij haar thuis (zie instagram voor meer) en verkocht hele mooie simpele eigen gemaakte sierraden!


Urbanica / Dit is iets nieuws hier en gigantisch groot. In principe is het een soort Primark met veel leuke kleding voor kleine prijsjes! Ze hadden erg leuke dingen, ik zal vast nog wel een keer terug gaan maar voor nu kocht ik een streepjes top met lage hals, een portemonnee en een poeder! 

Share this:

, ,

CONVERSATION

7 reacties:

  1. Leuk om ook weer eens een shoplog van andere winkels dan de standaard te zien :) En hoe bizar dat het komende week daar 35 graden wordt terwijl we hier al rond de 17 graden hangen. Het streepjes shirt is trouwens erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om andere winkels te zien, ik vind het ook jammer dat sommige winkels niet in NL zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. echt balen :(, sommige winkels zouden ze ook echt MOETEN hebben in Nederland, gelukkig bestaat er tegenwoordig online bestellen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een leuke dingetjes allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuke dingen heb je gekocht! Vooral het kettinkje, Luv it! X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ah, alleen die tasjes zien er al geweldig uit :) En wauw, dat kettinkje is echt prachtig, zo subtiel!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer dat we ze ook niet in België hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen