What's in my weekend bag


De afgelopen maand zat ik in een periode van veel feestdagen. Dat betekend: veel vrije dagen! Ik gebruik op vrije dagen een kleiner tasje dan als ik ga werken. Ik neem niet heel veel mee maar wel genoeg om te laten zien. Ik neem zelf nooit heel veel make-up mee, behalve de lippenstift die ik die dag op heb. Verder heb ik vaak op vochtige doekjes of handgel bij me. Je weet maar nooit wat er gebeurd (smerige wc's, klodders ijs van de buurman op je been etc). 


Het ziet er heel onnodig uit, twee telefoons. De Sony is mijn eigen telefoon, de telefoon waar mijn Nederlandse simkaart in zit. Op dagen dat ik wel foto's wil maken maar niet mijn camera wil mee slepen, neem ik deze telefoon mee. Waarom? Hij maakt een stuk betere foto's dan mijn tijdelijke telefoon! 


Verder zijn er natuurlijk standaard dingen: portemonnee met pasjes, een huissleuten (bedekt met washi tape en een mega leuke katten sleutelhanger) en een zonnebril. De temperatuur loopt weer op naar 36 (!!!) graden deze week, dus zonder zonnebril de deur uit is zo goed als onmogelijk. 

Natuurlijk gebruik ik in het weekend ook een avond tasje. In dat geval zit er alleen maar een telefoon, pasjes, geld, sleutel en een lippenstift in! 

Share this:

,

CONVERSATION

4 reacties:

 1. Leuke spulletjes! Toffe zonnebril ook hihi.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes! De kleur van je tas vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spulletjes heb je in je tas !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie zonnebril heb je :-). Die wil ik zelf al heel lang.

  X - Tess | Contoury

  BeantwoordenVerwijderen