Films van de laatste tijd #4


Hoewel het weer er hier nog niet naar staat heb ik de afgelopen tijd heel af en toe nog even een film gekeken. Niet met warme sokken en een dikke pyjama, maar wel met lekkere thee. Ben je benieuwd naar de vorige films die ik keek, die kan je ook nog bekijken!


Endless Love (2014)
David leeft een heel simpel leventje en heeft al een hele tijd een oogje op een meisje (Jade) uit zijn schooljaar. Ze is rijk maar niet erg onder de mensen. Niemand valt haar op, behalve hem.

Hoe is de film?
Zeker weten kijken. Zin in een feelgood film met heel, heel veel romantiek? Dan moet je deze aanzetten! Leuke acteurs (KNAPPE ACTEURS), leuk gespeeld en een simpel maar erg leuk verhaal. Niet te moeilijk, je weet stiekem wat er gaat gebeuren, maar de film weet je ge├»nteresseerd te houden.

Acteurs o.a. Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Rhyse Wakefield
Feelgood 10/10
Huilfilm 1/10
Cijfer IMDB 6,3/10
Mijn cijfer 9,5/10


No Escape (2015) 
Jack en zijn familie verhuizen vanuit hun vertrouwde omgeving in Amerika naar een plek waar het heel anders uitpakt dan ze dachten. Jack werkt voor een groot bedrijf die de bevolking in dat gebied niet kan uitstaan. Er ontstaan bizarre gebeurtenissen. 

Hoe is de film? 
LET OP, DEZE FILM IS HEEL SPANNEND. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze film zelf nooit aan had gezet. Het is echt wel een beetje creepy en als je net zo erg meeleeft met films als ik zal je je handen voor je ogen slaan. Toch is hij wel heel erg goed in elkaar gezet, onder anderen Owen Wilson speelt zijn rol echt ontzettend goed. 

Acteurs o.a. Owen Wilson, Pierce Brosnan, Sterling Jerins
Feelgood 0/10 
Huilfilm 5/10 
Cijfer IMDB 7/10 
Mijn cijfer 8/10

Share this:

, , ,

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Ohh, ik ben erg benieuwd naar No Escape! Staat deze film op Netflix? Want dan ga ik hem dit weekend meteen kijken met vriendje lief :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben wel benieuwd naar deze twee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende beide films niet, bedankt voor de aanraders! Ik ben nu van plan om vanavond No Escape te gaan kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOOOH ja, Endless Love is een van m'n favoriete romantische films! <3 Die andere ken ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ow geen een van de twee heb ik nog gezien :) Maar ze zien er wel leuk uit om is int weekend te zien.
  www.homemade-stories.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen