Achter de schermen


Het leek me toch erg leuk om een soort van intro stukje te schrijven, ik heb nu een 'over mij' en een klein stukje links staan maar dat is allemaal nog zo kort. In de over mij staat vooral over waarom ik persoonlijk een blog ben begonnen. En nu! Na een aantal leuke posts en super lieve reacties, toch maar een iets uitgebreider stukje over mij!

Persoonlijk!
Mijn naam en leeftijd zijn wel duidelijk denk ik, maar toch, ik ben Amy, 19 jaar oud (6 oktober 1994) en woon in Nederland. Ik woon nog bij mijn ouders, maar hoop na mijn studie toch wel uit huis te kunnen. Om het plaatje compleet te maken, ik heb een jonger broertje en we hebben een grote Labrador thuis (altijd leuk om te weten). 

Stiekem heb ik ook nog een tweede huisje (daar met zijn ouders en een geweldige kat), tenminste, zo noem ik het maar. Ik kom ook heel vaak en graag bij mijn vriend over de vloer. Bart, 20 jaar en hij studeert communicatie. Je zal hem regelmatig voorbij zien komen en hij is ook de persoon achter een aantal van mijn outfit foto's. 

Ik vind het heel erg leuk om foto's te maken, ik maak ze dan ook zo goed als de hele dag. Met mijn iPhone 4 (op instagram) en met mijn Canon EOS 600D. Daarnaast heb ik nog een Lomography Diana F+, waar ik heeeel snel een rolletje van laat ontwikkelen. 

Ik ben heel enthousiast, geordend en precies. Ik ben gek op dieren en dan met name katten en honden. Ik ben al minstens 10 jaar vegetariĆ«r, ik zou niet anders willen. Ik ben nooit een persoon geweest die van vlees genoot dus ik mis het echt niet. 


Studie!
Ik studeer Grafische Vormgeving of in het Engels gezegd, Graphic Design. Om een beetje kort te vertellen wat dat inhoudt: ik maak posters, flyers, brochures voor verschillende merken en doelgroepen. Denk ook aan vormgeving van tijdschriften, vormgeving van filmposters, het boekje dat in je CD hoesje zit, en ga maar zo verder. Ik heb als 'Profiel' (zie het als specialisatie) fotografie. Dus ik ben erg bezig ook met fotografie naast de vormgeving. 

Ik vind het een erg leuke studie (ook leuk om te weten voor de examenjaars leerlingen). Je moet het natuurlijk leuk vinden om heel creatief bezig te zijn, en je moet een beetje doorzetten. Net als klanten vragen de docenten vaak om verbetering. 

Als laatste!
Zo heb ik jullie toch wel wat meer laten zien en lezen wie ik ben. Verder nog wat kleine dingetjes: ik ben dol op katten, ik heb eigenlijk maar 1 broek in mijn kast liggen, oftewel ik draag vooral jurkjes en rokjes. Ik ben gek op tote bags en gewone tassen, bloemetjes patronen - bloemetjes patronen - bloemetjes patronen. Ik vind 'city lights' echt heel erg mooi, lichtjes 's nachts of kaarsen ook. Ik knuffel heel graag, ik kan het makkelijk heel lang volhouden, tot grote spijt van sommigen. Ik koop heeel veel kleding en ik vind Schiphol en Ikea heel erg leuk. 

Dat waren wat simpele dingetjes die ik nog kon bedenken! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en er volgt snel een outfit post. Fijne woensdag!

Share this:

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Anoniem11/20/2013

  Super leuk zo een persoonlijk stukje!
  Misschien kunnen we elkaar gaan volgen?

  Liefs,
  Eveline x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om z'n persoonlijk stukje te lezen. :D
  Ook prachtige foto's!
  Liefs Gea.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit
  prachtige foto's

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk. Enorm toffe site heb je, hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem11/20/2013

  Heel leuk om je zo wat beter te leren kennen! Mooie foto's trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohmygod ik was helemaal vergeten je te volgen, bij deze dus ! Heel erg leuke blog lieve meid en die foto's zijn prachtig ! ♡♡

  BeantwoordenVerwijderen