Leuke dingen #2


Op de vorige "Leuke dingen" post kreeg ik leuke reacties, dus ik dacht ik plaats er nog eentje, zo net voor kerst! Bij "Leuke dingen" post ik foto's en filmpjes die ik vind op het internet. Ik word er altijd heel blij van, ik hoop jullie ook!Zeven jaar terug (ja geloof me echt alweer zo lang terug) kwam de high school musical hype! Ook ik was fan, groot fan. Alleen van deel 1 en 2, deel 3 heb ik eerlijk gezegd niet eens meer gezien. Laatst vond ik dit filmpje van 1 van de nummers uit de tweede film. Let even op de danspasjes en de emotie in het gezicht. Te grappig!


Dit gezin zingt schaamteloos hun eigen gemaakte kerst rap over hun enige echte: Christmas Jammies! 
Modellen met hun moeders! Is het niet leuk om te zien hoeveel ze eigenlijk wel niet op hun moeders lijken. Klik hier voor meer. 
Ik vind bakken echt ontzettend leuk, maar deze cupcakes, hoe schattig zijn deze! Bekijk er hier nog meer. 


Ik hoop dat jullie het weer zo leuk vinden! Natuurlijk allemaal heel, heel erg veel plezier de komende dagen, maak er iets leuks van met vrienden, familie en alle andere lieve mensen. Merrrrrrry Christmas!

Volg mij: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

3 reacties:

 1. Leuk! Ik was ook helemaal fan van High School Musical!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh high school musical.. ik was zo verliefd op Zac Efron 8). En die cupcakes zijn te schattig, die panda's zijn geweldig!

  Ik wens je hele fijne gezellige kerstdagen toe, mét heel veel lekker eten (niet onbelangrijk).

  liefs,
  Femke van Unendful

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze posts vind ik zo leuk om te zien! <3

  BeantwoordenVerwijderen