Health Challenge #6: Motivatie


Na de vakantie, en het beginnen van school ben ik weer helemaal uit mijn ritme. Zo zonder want ik ging heel goed. Ik had zelf dus echt weer wat motivatie nodig, deze ga ik dus weer met jullie delen!

Buiten deze inspiratie die ik echt even nodig had, volg ik ook een aantal meiden op instagram, die ook heel veel inspiratie bieden! 

Lotte's Keuken


Lotte is model (bekend van HNTM) en eet dus behoorlijk gezond maar altijd volledige en goede maaltijden. Ik vind het super interessant om te zien en het is een goede motivatie!

Eat move improve


Antonia heeft een eetstornis gehad maar heeft zichzelf weer helemaal herpakt. Ze eet super gezonde (en heerlijk uitziende) maaltijden en snacks en sport ook regelmatig!

Anouk Broer (health-spot)


Buiten haar inspirerende blog (health-spot) heeft Anouk ook een instagram account. Ze post niet per se om te motiveren maar het is leuk om te zien wat haar bezig houdt in de "health-bloggers wereld". 

Healthy happy me


Carly is heel enthousiast over het feit dat gelukkig en gezond samengaat maar alles op je eigen tempo moet. Heel motiverend!

Wie volgen jullie voor inspiratie?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Leuk, ik volg zelf ook veel healthgurru's op Instagram. Echt super fijn om te zien wat zij zoal eten, en krijg daar echt veel inspiratie (en vaak trek) van. Ik ga deze accounts ook eens bekijken! Liefs Svenja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, wat lief! Dat kleine meisje/jongetje (?) dat zijn/haar moeder probeert na te doen! Ik moet het ook allemaal weer op gaan pakken van mezelf, en deze motivatie helpt wel hoor (: Heel veel succes, you can do it! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Dat vond ik ook zo'n schattige foto! Dankjewel <3

   Verwijderen
 3. ziet er goed uit en wat een toffe foto's ik wil ook zo graag afvallen maar ik vind eten gewoon te lekker.. echt stom.. maar goed liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem2/27/2014

  leuke inspiratie blog , ik volg ook enkele meiden op instagram die ervoor zorgen dat ik de chipszak beter omruil in een schaaltje fruit en een keertje extra naar de sportscholl ga ipv op de bank te hangen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke inspiratie! Ik volg niemand echt speciaal.

  BeantwoordenVerwijderen