Always look on the bright side of life


Pompompompiedom. Ik kan heel erg blij worden van Lush, geen idee hoe ze dat doen, maar ze hebben altijd wel iets wat ik wil hebben. Een tijdje terug maakte ik het laatste stukje van mijn bubble bar op en zaterdag gaf ik me dan toch eindelijk weer over: ik kocht wat nieuws!
Ik kocht er twee, eentje die je eenmalig kan gebruiken en eentje die je meerdere keren kan gebruiken. De dragons ball gooi je in 1 keer in bad en schijnt een super tof effect te geven, deze ga ik later proberen. 


De bubble bar probeerde ik als eerste. De vorige keer had ik er eentje die naar snoepjes rook, deze keer koos ik een wat frissere en fruitigere geur, yum! Deze bubble bar heet Bright Side, de titel credit gaat dan ook naar de verkoopster die me toe zong waar de naam vandaag kwam. Bij deze dus. Dit is hem, Brightside, hij ruikt echt heer-lijk. Heel citrus achtig, heel zomers, heel fris. Je bad wordt er pastel oranje van, ook zeker niet verkeerd. Plus: het schuim doet me denken aan wolkjes. Deze bubble bar kan ik dus meerdere keren gebruiken, met dit kleine stukje dat je in mijn hand ziet krijg je echt een flink vol bad met schuim. Lekker zuinig dus ook nog: extra lang genieten! 


Ik hoop er snel achter te komen welk effect die dragons ball geeft, super benieuwd. Dit was in ieder geval alweer heerlijk. 

Volg mij via: bloglovin / google / instagram 

Share this:

,

CONVERSATION

6 reacties:

 1. De bruisballen van Lush zijn zo fijn <3 Ik heb er ook nog eentje liggen.Die ga ik snel eens gebruiken, altijd zo een fijn relax moment!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa, alles van Lush is zo fijn! Brightside lijkt me ook heel fijn. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga snel weer even een nieuwe shower jelly kopen... Mijn Lemon Melt is bijna op :(

  -X-
  Joy / http://fashionfoodfunforever.nl/wordpress/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze lijkt me echt heeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem7/15/2014

  Lijkt me heerlijk om hiermee in bad te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen