BE Liquid Eyeliner


Elke keer als mijn eyeliner op is, probeer ik een nieuwe. Eerlijk is eerlijk, ik draag dagelijks eyeliner maar heb nog nooit de perfecte gevonden. Ik probeerde deze keer de BE Liquid Eyeliner. (Ongeveer €12,00 maar nu in de sale bij Ici Paris XL).
Persoonlijk vind ik de verpakking luxe uitstralen. Hij is simpel maar toch anders dan de meeste eyeliners. Wat ik belangrijk vind bij een eyeliner is dat hij goed zwart is en lang blijft zitten, ook op de warmere dagen. Er is niks vervelender dan eyeliner die bij een aanraking al helemaal verpest is! Goed zwart is de eyeliner zeker. Nog een pluspuntje, hij droogt heel snel. Wat ook als nadeel kan werken want ik raak soms nog wel eens een wimper aan, kans bestaat dat deze dan helemaal hard wordt. Struggles! 

Aan het "kwastje" van de eyeliner moet ik wennen, stift puntjes zijn heel makkelijk, dit is echt een kwastje. Maakt het lastiger maar dat is een kwestie van drie dagen oefenen. 


Deze foto's maakte ik aan het einde van de dag, de eyeliner zat er dus al even op. Heel blij want hij veegt absoluut niet! Met al mijn puntjes afgevinkt kan ik toch wel zeggen dat dit een fijne nieuwe eyeliner is, nu in de sale dus! 

Hebben jullie nog aanraders op het gebied van eyeliners? 

Volg mij via: bloglovin / google / instagram 

Share this:

, ,

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Oeh klinkt als een fijne eyeliner. Die laatste foto is zooo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, jammer dat ik het zelf niet zo mooi kan bij mezelf :[

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een voor- én nadeel dat-ie snel droogt. Maar wat fijn dat 'ie zo goed blijft zitten. Dat is voor mij echt een pré. De eyeliner die ik nu heb (HEMA) vervaagt heel snel, helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je echt super! Het is op de foto's nog aardig goed gelukt! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel goed uit! X

  BeantwoordenVerwijderen