Foodplog 3 oktober 2014


Ontbijt / Pannenkoekjes! Ik maak ze bijna elke week wel een keertje. Waarom? Ze vullen super goed en ze zijn heel erg makkelijk. 1 ei, een hele banaan en 20 tot 25 gram havermout en je hebt heerlijke pannenkoeken. Yum, yum, yum. Lunch / Een kleine lunch, maar ik ontbeet best laat dus toen ik onderweg was had ik niet echt zin in een uitgebreide lunch! Ik nam dit yoghurtje, volle yoghurt met een beetje cruesli. Handig meeneem bakje gewoon te koop bij de Albert Heijn! Ik drink overigens overal heel veel water bij, de hele dag door. 


Tussendoor / Tussendoor at ik een oerkoek! Ik vergat er een foto van te maken dus vandaar een foto van de verpakking. Deze zijn echt heerlijk! Ze zijn niet echt compleet zonder suiker, maar wel redelijk gezond. Met weer wat water natuurlijk!Diner / 's Avonds at ik bij mijn oma. Ik had een deel van een maaltijdsalade met brie en appeltjes, een vegetarische burger en sperziebonen met een heel klein beetje pindasaus! Lekker groen allemaal. 


Tussendoor / 's Avonds na het sporten at ik een bakje yoghurt met zonnebloempitten en cacao nibs. Ik ben gek op yoghurt! 


Tussendoor / Daarna had ik stiekem nog zin in japanse mix dus ik nam lekker nog een beetje japanse mix. Dit is echt een lekker tussendoortje en echt wel een stuk beter dan chips, aanrader dus als je dit nog niet kende!

Share this:

, , ,

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Oh wat zien die pannekoekjes er heerlijk uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh yummMY je hebt heerlijk gegeten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke en lekkere post hehe ! Ik krijg hier echt honger van xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zier er heerlijk uit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er lekker uit! Heb die pannenkoekjes deze week ook voor het eerst gemaakt, en mjammieee die waren zo lekker

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien! Ik heb de pannenkoekjes een hele tijd geleden ook eens gemaakt, maar ik ben zeker van plan om ze binnenkort weer eens te maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen