Mijn reizen van dit jaar / Boekje Webprint


Dit jaa heb ik zo veel geluk gehad als het gaat om reizen. Ik vloog twee keer naar Israel, reed een keertje naar Berlijn, vloog een keer naar Madrid en een keertje naar Londen. De pret is nog niet eens over.. Ik mag nog een keer naar Londen dit jaar! Ik ben zo, zo, zo blij dat ik dit allemaal heb gedaan dit jaar. Via Webprint maakte ik een boekje met foto's van de reizen die al geweest zijn, en hij is super leuk geworden!


Het formaat van het boekje is natuurlijk heel belangrijk als je zelf een boekje gaat maken. Op Webprint kan je kiezen tussen staand, liggend en vierkant (S, M of L formaat). Ik twijfelde tussen vierkant en liggend maar ging uiteindelijk voor liggend omdat mijn vakantie foto's eigenlijk allemaal liggend zijn! Ik wilde heel graag een klein formaatje, dat vind ik persoonlijk heel mooi. Mijn boekje is ongeveer net zo hoog als een markeer stift. Ik merkte meteen dat de kwaliteit van het papier heel goed was, het is heel dik waardoor het boekje ook heel mooi opent. Ik koos voor mat fotopapier omdat ik zelf niet zo'n fan ben van glanzend! Het matte foto papier is super mooi en de foto's zijn haarscherp gedrukt. Echt heel fijn!
Mijn boekje heeft een dunne kaft maar je kan bij grotere boekjes ook een luxere kaft kiezen! Omdat ik een klein boekje wilde koos ik hiervoor. De kaft is net zo scherp en mooi gedrukt als de rest, het enige jammere vind ik persoonlijk dat het lijkt alsof de kaft los komt. Of dit hoor weet ik niet maar dat vond ik best jammer! 


Het boekje maken: moeilijk / makkelijk 
Ik heb wel eens eerder boekjes gemaakt online maar dit systeem van Webprint werkt wel heel prettig. Alles wijst zichzelf, je maakt je boekje gewoon online dus je hoeft geen bewerkingsprogramma te downloaden en vervolgens een bestand op te sturen. Het werkt dus allemaal heel makkelijk online, je slaat het op en kan meteen afrekenen. Ik koos voor simpele grote foto's want ik houd daar van, maar meerdere foto's op een pagina kan ook!
Wat ik verder erg fijn vond was de bezorging, het gaat super snel. Ik heb het op zaterdag besteld dus had al rekening genomen met een weekend en een maandag ertussen. Ik dacht dat ik het vrijdag pas binnen zou krijgen maar het was er woensdag al, super snel! Het wordt ook nog eens heel netjes in plastic folie verstuurd, net alsof je je eigen boekje uitbrengt!

Uiteindelijk ben ik heel erg blij met mijn boekje. Het is echt een herinnering aan dit jaar, ik mag van geluk spreken dat ik dit heb mogen meemaken en dat ik het nu ook mooi kan bewaren is alleen maar heel tof! 

Share this:

, , ,

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Superleuk om zo je herinneringen en reizen te bundelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel mooi uit! Fijn boekje om later in terug te kijken denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat leuk! Ik ben er ook nog steeds mee bezig maar zoveel foto's om uit te kiezen :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuk zo een boek !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk boekje en wat een leuk idee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit en ik wou dat ik zoveel kon reizen joh! Ik vind het altijd fijn om in een fotoboek door te bladeren, het is leuker dan het door te gaan in je computer.

  BeantwoordenVerwijderen