Londen shoplog: Overige spulletjes / o.a. Barry M & Yankee candle


Hoewel kleding echt nodig was, en ik daar behoorlijk wat van gekocht heb: kocht ik ook nog een aantal andere dingetjes. Er waren wat dingen waar ik van te voren al naar zocht zoals de Zoella Beauty producten en een Yankee Candle. Let's go!Barry M nagellak / Superdrug / Barry M is voor nagellak echt een heel fijn merk. Ik heb verder nog nooit andere make-up van het product geprobeerd maar de nagellakjes zijn heel goed. Grootste reden: ze drogen heel snel en blijven super lang zitten! Cinders & Snow Fairy / Lush / Oh, oh, oh, snow fairy. Hij komt elk jaar weer terug als limited edition en ik wist gewoon dat ik hem dit jaar moest halen. Heel enthousiast liep ik dan ook de Lush winkel in toen ik ze in het raam al zag staan. Alle dingen die je ooit hebt gehoord over Snow Fairy zijn waar. Ruikt heerlijk, echt heerlijk. Verder krijg je ook een lekker zacht huidje en blijft de geur heel subtiel een beetje hangen op je huid! Terwijl ik naar de kassa liep rook ik aan deze "bath bomb", YUM, rook heerlijk! Ik heb hem al gebruikt, aanrader!Stickers & sleutelhanger / Tower Bridge / Ik heb een zwak voor schattige souvenirtjes en in het algemeen schattige spulletjes. Ik kocht in het winkeltje bij de Tower Bridge deze stickers en sleutelhanger! Kaarten / Paperchase / Zoals ik al zei, een zwak voor schattige spulletjes. Die Londen kerstkaart: geweldig toch?! Alle drie overigens. zijn gewoon verder blanco kaarten maar ik vond ze zo ontzettend leuk. Ketting / Topshop / Hoort een beetje bij de kleding shoplog, maar ik koos ervoor om hem hier bij te doen. Een schattig kettinkje, heel mooi, heel simpel en van Topshop, dat is altijd goed. 


Body Lotion Zoella Beauty / Superdrug / Hier horen jullie snel meer over! 


Londen Style Guide / Boekenwinkel Oxford Street / Ik zocht eigenlijk naar een notitie boekje maar ik vond dit ontzettend leuke boek. In het boek staan alle tips voor leuke (ook onbekende) plekjes in Londen. Ik weet zeker dat ik nog 100 miljoen keer terug ga naar Londen dus dit boek is alleen maar leuk voor de volgende keren. 
Yankee Candle / Boots / Pffff. Hier heb ik zo lang naar gezocht. Ik dacht, dat heb je in overvloed in Londen, dat viel zwaar tegen. Alle Londense warenhuizen verkopen ze online, maar blijkbaar niet in de winkel. Uiteindelijk heb ik een grote gekocht bij de Boots in de geur die ik heel graag wilde: Christmas Eve. Hij ruikt serieus naar Kerst. Je zou denken, hoe ruikt dat dan, maar als je het ruikt dan weet je het (goed verhaal.. goed verhaal). 


Share this:

, , ,

CONVERSATION

10 reacties:

 1. Super aankopen heb je gedaan! Ik ben heel erg benieuwd naar de Barry M lakken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yankee Candles! <3 Naar de bodylotion van Zoella ben ik heel erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heb je leuke dingetjes gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeh lekker veel geshopt! Ik wil die kaars ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke aankopen!! Ik vind de ketting van Topshop heel leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die nagellak en die ketting zijn perfect! Ik moet echt terug naar Londen. Ik mis het zo erg... xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke blog heb je! En super fijne aankopen. Ik volg je nu, volg je me terug?
  xx
  www.thetravelrecipe.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aahh i love Lush <3 Ik vind je yankee candle ook erg leuk! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk allemaal. Die nagellak is leuk en die Londen dingetjes ook :)

  BeantwoordenVerwijderen