Instagram oktober 20143 + 6 oktober / Ik liep een rondje met onze lieve hond. Hij is twaalf en eigenlijk heeft hij een hekel aan camera's. Ik liet hem even wachten en maakte heel snel deze foto: super goed gelukt!
Op 6 oktober werd ik 20 jaar, ik moest gewoon naar school dus stond om 6 uur 's ochtends in m'n eentje in een versierde kamer. 


9 + 12 oktober / Ik wachtte bij de bushalte en maakte een foto van mijn nieuwe Daniel Wellington, zucht, zo mooi! Op twaalf oktober kwam de familie mijn verjaardag vieren. Bij een cadeautje zat dit schattige dingetje.  


19 + 20 oktober / Jullie konden hier ook al een plog van zien, maar dit weekend was ons familie weekend! Super leuk. Deze twee foto's werden met telefoons gemaakt en plaatste ik op instagram. 


20 + 22 oktober / Na een dagje Hoofddorp stopten we bij het brugrestaurant. Ik kwam er achter dat je hele lekkere salades kan samenstellen bij de La Place. Ik was elke keer weer bang dat ik als vegetariĆ«r vast zat aan het broodje met roomkaas.. Maar niet meer getreurd! De salades zijn heerlijk. Je voegt zelf toe wat je wil, ik had onderandere, gegrilde paprika, gegrilde aubergine, ei en zoete aardappel. 
22 oktober was onze eerste dag in Londen!!! We gingen naar Westfield shopping mall. Daar aten we sushi van zijn band, zo tof. En lekker. 


24 oktober / Londen! Een deel van de stad en het bordje van de Tower bridge. Heel leuk om die gezien te hebben. 


 24 + 25 oktober / Nog een stukje van Londen. De bus naar Londen bridge / Tower bridge. 25 oktober was alweer de laatste dag.. Ik dronk voor het ontbijt in de hotel kamer nog een kopje groene thee. 


25 + 28 oktober / Ons laatste ontbijtje. Het hotel had zo'n heerlijk ontbijt. Ze hadden echt alles! Ik at op de laatste dag ontbijtgranen met noten, zaden, bananen chips, fruit en low fat yoghurt. Yum!
Ik plaatste een foto van Londen, wil zo weer terug hoor! Op deze foto waren we in James street, bij Covent garden. Voor ons heel leuk, omdat James onze kat is. Ha!


29 + 30 oktober / Ik droeg mijn nieuwe Topshop blouse met mijn nieuwe Zara jeans - leuk! Op de tweede foto zat ik in de Starbucks. Mijn les (die drie uur duurt) viel uit, maar moest wel de koopavond werken. Ik ging dus lekker in de Starbucks zitten met een White Cafe Mocha. Yummm. 


31 oktober / Ik maakte havermout pannenkoekjes als lunch. Ik deed een beetje rauwe pure cacao door het mengsel, erg lekker. Ik at het met een beetje Griekse yoghurt, bananen chips en amandelen. 
Ik plaatste een foto van toen ik klein was, die staartjes!

Volg je mij al op instagram? Laat ook jouw instagram achter!

Share this:

, ,

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Wat een fijn overzichtje! Je foto's van Londen zijn prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! en ahw je hond<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, jaa de salades bij La Place brugrestaurant zijn erg lekker!! Ik werk op de salade afdeling van het La Place brugrestaurant.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoveel mooie foto's heb je gemaakt, waauw Londen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's allemaal. Ik wil zo graag weer een keer naar Londen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem11/02/2014

  Nu wil ik weer naar London!

  BeantwoordenVerwijderen