Lush Birthday Haul


Laatste verjaardagspost hoor! Van mijn vrienden kreeg ik in het weekend een heel leuk cadeautje. We hebben een super gezellige avond gehad, dat ten eerste maar ze hadden ook een heel leuk Lush pakketje samengesteld - dat wil ik heel graag delen!



Toen ik de tas zag had ik niet verwacht dat er zo veel in zou zitten. Maar ze hebben echt hele leuke dingen uitgekozen - zelfs dingen die ik nog nooit heb geprobeerd!



Als eerste deze massage bar. Ik zie ze heel vaak liggen in de winkel maar heb er nog nooit eentje meegenomen. Plus puntje: het ruikt naar witte chocola.. Oh my. Lekker! Hij smelt wel ontzettend snel omdat het gewoon allemaal oliën zijn, niet te lang vast houden dus. 




Iets wat ik niet kende, Toner Tabs van Lush. Zo zien ze eruit, je gooit er dus eentje in een kom met warm water en gaat stomen. Schijnt heel fijn voor je huid te zijn, ben super benieuwd.



So white bath ballistic, hier had ik vaker van gehoord. Ruikt heerlijk en deze gooi je dus in bad voor een heerlijke geur en een leuk effect. Tof!





In het tasje zaten ook deze douche "gels". De sweetie pie jelly en de so white showergel, die ruiken lekker.. jeetje! De jelly heb ik zelfs al geprobeerd, heel grappig is dat. Het is echt een jelly die je uit het potje haalt en die laat je over je huid gaan, laat een heerlijke geur achter en je krijgt er een zachte huid van. 
Deze stickers vielen me op! Ik kan de showergels maar tot halverwege november gebruiken blijkbaar. Logisch, lush gebruikt natuurlijk alleen maar natuurlijke ingrediënten. 



En de beste voor het laatste. Ik ben een beetje aan het asen op de kerstcollectie van Lush. Die vind ik zo geweldig! Ik kreeg alvast de Christmas pinguïn bubble bar. Deze ruikt zo, ontzettend, lekker. Even eerlijk, is het niet schattig! 

Share this:

, ,

CONVERSATION

5 reacties:

  1. Wat een heerlijke producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super fijne producten zeg, ben heel jaloers op het product dat naar witte chocolade ruikt haha. Hmmm!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke producten! Ik ben echt dol op lush <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hou echt van de producten van Lush, dit klinkt allemaal heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die christmas bubble bar ziet er schattig uit haha. Ik zou ook wel een tas vol lush willen krijgen voor mijn verjaardag. Jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen