Kerst reclames/Christmas advert 2014


Oh Kerst, hoewel het nog wel even duurt is het voor mij al Kerst als de Starbucks kerstbekers er zijn en de leukste reclame spotjes worden gepubliceerd. Ik heb zelfs al kerstmuziek geluisterd.. Ik vond deze reclame spotjes zo leuk dat ik ze wel moest delen! 


John Lewis / Dit filmpje gaat al enige tijd rond op Facebook! Het is dan ook wel mega schattig. Ik heb sowieso een zwak voor schattigheid, dus, ja. 


Marks & Spencer / De originele kunnen wij als Nederlanders niet bekijken (afgeschermd/alleen te kijken als je in een bepaald land woont), helaas. Maar gelukkig hebben Youtubers hem geplaatst op een account waar hij wel te zien is!


Burberry / Iedereen zal deze al wel voorbij hebben zien komen, kleine Beckham in het filmpje van Burberry. Ik vind het erg mooi gemaakt!


Debenhams / Deze is zo lief! Kindjes die rond rennen in de Debenhams om rode pakjes te vinden. Die warenhuizen maken er altijd wat moois van. 


Sainsbury / Een iets wat serieuzere reclame maar wel erg mooi. Vind ik zelf. Ik kan er heel veel over zeggen maar eigenlijk moet je deze ook gewoon gezien hebben. 


Tesco / Ook Tesco doet het leuk dit jaar! Als ik al deze filmpjes zie ben ik toch wel benieuwd hoe onze supermarkten de Kerstsfeer gaan brengen dit jaar.


Boots / Lekker Brits! Maar wel een hele mooie, gewoon waar het om draait bij Kerst. Samen zijn met je familie, vrienden en iedereen die je lief hebt. Waitrose / Dit meisje wil super graag goede koekjes maken en versieren. Heel leuk filmpje, ook zeker het kijken waard. 


Coca - Cola / Coca - Cola kan absoluut niet achterblijven natuurlijk. De meeste mensen wachten elk jaar weer met smart op het Kerst filmpje van Coca - Cola. Hier is hij dan!

Ik kon geen Nederlandse filmpjes vinden van dit jaar. Misschien komt het nog, misschien keek ik er overheen, geen idee. Dit is alvast een goed begin voor Kerst! It's beginning to look a lot like Christmas..

Share this:

, , ,

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Oh ja leuk allemaal zeg en ik hoor ook weer meer kerstliedjes, zo fijn allemaal <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We kunnen nooit vroeg genoeg beginnen met kerst! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaat ik krijg al helemaal de kerstmood!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh geweldige reclames! Reclames zijn tijdens kerst altijd het leukst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk artikel! iK vind die van Marks&Spencer echt heel erg leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen