Flow: Book for paper lovers


Met een creatieve opleiding en een liefde voor plakken, cadeautjes inpakken en knutselen kwam dit boek als geroepen. Mocht je houden van papier in alle vormen en maten, kaartjes, noem het maar op: is dit zeker wat voor jou!Er zit echt van alles wel wat in. Zelfs een super leuke "slinger" met de tekst: Oh what a beautiful day. Die heb ik al opgehangen! Ik vind de stijl die ze gebruiken in dit boek heel erg leuk, allemaal heel erg meisjes achtig en schattig.Dit zijn wat kaartjes die er in zitten! Alles is positief en vrolijk, de kleuren, de tekstjes, de patroontjes! Zoals ik al zei is het allemaal echt heel schattig. Het is lastig om alle leuke dingen uit dit geweldige boek te fotograferen.
Zoals je kan zien is het een behoorlijk dik boek! Je kan er dan ook wel heel erg veel uithalen, om mee te werken. Kaartjes, envelopjes, slingers.. Wat wel leuk is, ik vond nog een enthousiaste blogger die heel blij was met dit boek. Lisanne (van lisanneleeft.nl) maakte er een filmpje van! Hebben jullie het book for paper lovers al? Gewoon te koop bij de boekhandel!

Share this:

, ,

CONVERSATION

9 reacties:

 1. Anoniem12/03/2014

  Wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, wil ik echt hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een geweldig boek! XO

  Ik geef een setje double pearl oorbellen weg voor kerst. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh dat klinkt wel als een boek voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Flow is zo leuk! Ik heb er vorige week een abonnement op genomen en krijg morgen de eerst binnen!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf boek! Ik heb ook vaak dingen van de Flow gebruikt om bijvoorbeeld op te hangen of te gebruiken voor creatieve dingetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh deze is leuk, die wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen