Instagram november 2014


Dat was november alweer.. Oh jemig he, het is al december. 2014 zit er gewoon bijna helemaal op. Klaar, afgelopen, nieuw jaar. Op instagram plaatste ik in november heel weinig voor mijn gevoel. Dit kwam mede omdat ik niet helemaal blij ben met de camera van mijn telefoon, ik ben echt een pietje precies dus kan foto's om de stomste redenen al niet meer mooi genoeg vinden om te plaatsen! November was daarnaast ook nog een mega drukke maand, maar wel leuk!


11 + 13 + 20 november / Ik kreeg voor mijn verjaardag in oktober de pinguin van Lush, inmiddels echt 1 van mijn favorieten. Heerlijk! Ik ging lekker in bad dus.
Voordat ik naar school ging maakte ik een foto van mijn blokjes thema! De sjaal is van de Zara en de blouse van de Topshop. Beide kocht ik in Londen. 
Utrecht is zo gezellig nu! Ze hebben de feestdagen slingers opgehangen en dat vond ik er heel leuk uit zien. 


21 + 21 + 25 november / Eindelijk een dagje rustig ontbijten. Lekker in bed zitten met mijn kerstlegging van de Primark!
Ik ging even naar het tuincentrum, als mega, mega Kerst fan wordt je daar heel gelukkig van rond deze tijd. Ik dus ook! Het was allemaal super gezellig ingericht en dit schattige stukje met sneeuw en lichtjes vond ik echt heel leuk. 
Ik had een stage gesprek in Hoofddorp, daarna ging ik lekker lunchen bij de Bagels & Beans. Lekker munt thee met een bruin spelt bagel geitenkaas, yum!


26 + 28 + 28 november / Wij eten regelmatig bij mijn oma, trots presenteerde ze deze keer de roosjes op haar tafeltje. Ik vond het er wel heel schattig uit zien met het antiek er omheen.
Ik ging naar Amsterdam! Super leuke dag, en hier zien jullie heel snel meer van. In het cafe waar we gingen lunchen maakte mijn moeder een foto van mij terwijl ik een foto van haar maakte. 

Een foto die ik maakte in Foam (Fotografie museum Amsterdam). We mochten geen foto's maken van het werk dat werd gepresenteerd dus maakte ik een foto van de hal. Geweldig gebouw en zeker ook een hele mooie tentoonstelling! 


29 november / Fangirllllll. Tja, ik was gewoon ontzettend benieuwd naar Zoe haar boek en Waterstones is mijn nieuwe favoriete winkel ever. Ben je gek op Engelse boeken en het Britse sfeertje, ga erheen! 

Volg je mij al op instagram?

Share this:

, ,

CONVERSATION

10 reacties: