Kerst cadeautje voor..


Mij! Al zo lang stond dit op mijn wishlist en nu vond ik het genoeg geweest. Ik dacht alleen maar, nee ik koop hem niet moet nog zo veel cadeaus kopen voor die en voor die.. Nu een beetje tijd voor mijzelf! Dus ik huppelde na mijn werk naar de Bijenkorf en haalde iets in huis waar ik toch zo ontzettend gelukkig mee ben!



Een Longchamp! Longchamp Pliage in Bosbessenblauw om precies te zijn. Ik vind de Longchamp tassen prachtig, hoewel ze natuurlijk super simpel zijn. In de winkel liggen ze als kleine opgevouwen pakketjes, ze zijn dus ook nog makkelijk mee te nemen mocht je ermee willen reizen bijvoorbeeld! Ik kocht de tas bij de Bijenkorf, online zijn ze lastig te bestellen, dit omdat webshops ze niet mogen verzenden. Zo heeft de Bijenkorf ze wel maar kan je ze alleen ophalen in de winkel!




Ik heb dus de donkerblauwe (bosbessenblauw) variant met leer en lange hengsels. De tassen zijn er ook met korte hengsels! Hij is heel fijn in gebruik, eigenlijk is het gewoon een grote shopper, een groot vak maar wel een klein vakje nog aan de binnenkant. Precies goed voor mijn OV en oortjes! De kleur komt moeilijk over op mijn gezellige Kerstmis foto's! Hieronder de kleur waarvoor ik heb gekozen. 


Ik ben er echt super, super blij mee. Ik heb hem al gebruikt en zoals ik al zei is hij heel fijn. Ook al is hij donkerblauw hij past bij bijna alles. Het lange hengsel is wel echt een aanrader, zeker als je hem goedgevuld dagelijks meeneemt, is het fijn als je hem om je schouder kan dragen! 

Bijenkorf / Longchamp Pliage Bosbessenblauw / €78,-

Kenden jullie de Longchamp tassen al? 

Share this:

, ,

CONVERSATION

5 reacties:

  1. Oh wauw, ik vind hem heel erg mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! daar kan heel wat in :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat tof!! :) Heel fijn inderdaad dat ze opgevouwen zitten hahah! Ik wist overigens helemaal niet dat webshops deze tassen niet mochten verzenden... Weer wat geleerd vandaag! ;)

    XX

    BeantwoordenVerwijderen