Absolute Matt Catrice Eyeshadow Palette


In mijn Nieuwjaarspost liet ik weten dat ik heel graag meer wilde met make-up. Ik gebruik op dit moment een palette met vooral glansende kleurtjes en wilde heel graag iets meer dagelijkse tinten. De feestmaand is nu toch echt afgelopen!


Ik kocht het Absolute Matt palette van Catrice. Ik vind Catrice altijd een heel fijn merk om dingen mee te proberen. Het is niet duur en de kwaliteit is vaak prima. Ik heb express gekozen voor een heel subtiel palette, je zal mij niet zien met heftige kleuren in mijn gezicht. Bruin en beige, zwart en grijs tinten passen het beste bij mij en de rest van mijn stijl! 


Bij het palette zit ook een kwastje, deze heb ik overigens niet gebruikt bij het aanbrengen van de oogschaduw. Ik vind het geen bijzonde kwastje en een spons kwast vind ik totaal niet fijn. Op deze foto zie je wel heel duidelijk de kleuren! Wit, licht roze, beige, licht bruin, donkerbruin en een wat grijziger kleurtje bruin. 


Ik ben geen make-up specialist, ik deel alleen mijn enthousiasme als amateur make-up liefhebber! Daarom ook geen tutorial, maar gewoon even een foto.


Zoals je ziet, helemaal geen heftige look. Wel vind ik het een heel fijn palette om wat looks mee uit te proberen. Mocht je net als ik lekker van alles willen proberen is dit leuke palette van Catrice zeker een aanrader. Gewoon te koop bij het Kruidvat! 

Share this:

,

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Ik ben altijd op zoek naar goede betaalbare matte oogschaduw, hoe is de pigmentatie van deze oogschaduw?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor simpel gebruik, zoals ik hem gebruik, is hij heel fijn (: Ik maak er geen mega heftige looks mee dus naar mijn mening was de pigmentatie prima!

   Verwijderen
 2. I'm in love! :) Staat je heel erg mooi deze oogschaduw :) x
  Frederique - http://fablefrique.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi palette van Catrice. Ik zie hem elke keer bij de Kruidvat liggen en toch neem ik hem niet mee. Misschien toch maar doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi palette! Prachtige natuurlijke kleuren:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen