Aussie Miracle Styling Mousse Curl Define & Shine


Ik heb een flinke bos krullen van mijzelf, leuk maar ook lastig! Ik draag het weinig los en om die reden kocht ik de Aussie Miracle Styling Mousse Curl Define & Shine! Ik verklap alvast dat hij super lekker ruikt. 

Ik heb de mousse gebruikt op nog een beetje nat haar, zoals op de verpakking beschreven staat. Ik rook het al meteen toen ik wat mousse op mijn hand deed, heeeerlijk. Je kan de textuur niet heel goed zien op de foto maar het is gewoon een hele zachte mousse. Een flinke klodder heb ik verdeeld over heel mijn haar. Ik moet zeggen dat mijn krullen vandaag verbazingwekkend goed meewerkten! Meestal als het droogt zijn mijn krullen al helemaal pluizig! Met deze mousse leek het gewoon goed te blijven zitten. Het is inmiddels al een aantal uur later en mijn krullen zitten nog steeds heel erg goed! Ik ben blij met deze mousse. Ik kocht hem bij het Kruidvat waar veel Aussie producten nu (17 januari 2015) in de sale zijn. 

Veel meer kan ik er niet over vertellen! Ik vind het leuk dat ik eindelijk een Aussie product heb geprobeerd. Mijn verwachtingen zijn zeker uitgekomen. 

Share this:

, , ,

CONVERSATION

8 reacties:

 1. Je krullen zien er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie krullen heb jij!

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig haar heb je! Blij dat deze mousse zo goed werkt, ik heb bij het Kruidvat de andere versie gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat heb je mooi haar! Fijn dat de mousse echt zijn werk doet:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige bos krullen heb jij zeg! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een ontzettend mooie krullen! Leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen