Mijn allereerste Body & Fit bestelling


Als beginnend fit girl (kan ik het al zeggen?) wilde ik sinds een aantal weken heel graag iets bestellen bij Body & Fit. Eigenlijk wilde ik voor de bekende repen gaan, maar dat vond ik voor een eerste bestelling toch wat te veel in hoeveelheid en prijs (12 repen per verpakking voor ongeveer 10 euro). Ik ging voor wat andere dingen! 


De amandelpasta valt niet heel veel over te zeggen maar ben ik wel heel blij mee. Het is een lekkere amandelpasta voor een prima prijs, deze zou ik zo weer bestellen! De andere twee dingen waren wat spannender. Ik hoorde dat de protein balls en bites heel erg goed bevielen bij anderen en besloot ze ook te proberen. 


Dit is mijn favoriet! De protein balls, alhoewel ik moet zeggen dat ik de bites ook lekker vind. Deze protein balls zijn gewoon net iets meer mijn ding. Het is een krokante binnenkant met een laagje van pure chocolade. Heerlijk als klein tussendoortje! Ik eet per keer een handje en dat is een top tussendoortje. 

Ik vond het daarnaast ook heel fijn dat Body & fit de mogelijkheid bied om eerst te ontvangen en dan pas te betalen. Niet dat ik van plan was iets terug te sturen maar ik vind dat toch altijd wel prettig. Het later betalen ging ook heel makkelijk via de mail! Heel goed geregeld als je het mij vraagt. 

Ik wil zeker nog eens bij Body & fit bestellen. Ik sport nog steeds graag, net zoals dat ik het leuk vind om bezig te zijn met eten. Ideale website waar volgens mij nog veel meer lekkere dingen op staan. Mocht je iets willen aanraden van Body & fit, graaaaaag! 

Share this:

, ,

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Leuk he body&fit! Die protein balls kende ik nog helemaal niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik dacht er laatst ook aan om iets te bestellen, leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik koop het liefst de body & fit shop leeg haha. Leuke bestelling heb je in ieder geval, die balletjes lijken me wel lekker! Ik vind de whey isolaat balletjes ook heel lekker, lekker knapperig door de kwark en lekker veel eiwitten! Ik bestel meestal ook wel whey perfection, dus dan hoef je tenminste nooit verzendkosten te betalen. De whey isolaat balletjes zijn aan te raden, de pindapasta, chiazaad en de notenmix van b&f (:

    BeantwoordenVerwijderen