Shoplog met ZARA, HEMA, H&M en Paperchase


Een kleine verzameling van wat ik kocht over de afgelopen tijd. Ik had gehoopt meer van de Topshop in Amsterdam te kunnen meenemen, iets voor de volgende keer! Wel kocht ik veel andere leuke dingen. Deze wilde ik al super lang, de Instax fotoalbums van de HEMA. Ik heb me zelfs ingeschreven voor zo'n email melding - zonder succes! Toen ik vorige week in Amsterdam liep, vond ik in de HEMA op het station de boekjes eindelijk. Voor twee en drie euro heb ik ze dan ook meteen meegenomen! Heel blij mee, er kunnen best veel foto's in een boekje!  


Paperchase heeft altijd leuke spullen. Bij de kaarten kocht ik er twee, een kat en een kaart. Zijn ze niet super leuk? Ik zet deze kaarten trouwens in mijn kaartenrek, ik spaar een beetje kaarten. Mocht er ooit een gelegenheid zijn om ze te geven, doe ik dat misschien wel! 


Niet veel van de H&M maar wel mooi. Een setje oorbelletjes, heel subtiel. Echt mijn ding. Verder ook een pakje vochtige doekjes, altijd handig als je de hele dag van huis bent. 


Schoenen! Van de ZARA, zo blij met deze schoenen. Het zijn loafers/instappers, met een glans en matte strik. Heel meisjes achtig, flink aan de nette kant maar ik vind ze heel erg gaaf. 


Ook van de ZARA met uitzicht op de zomer: een high waisted shortje. Gestreept met ritsje, kan niet wachten op de zomer!

Share this:

,

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Dat shortje en die loafers vind ik supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel mooie dingen gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem3/18/2015

  Wat een leuke spulletjes! Vooral de kaarten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Moet maar weer eens snel naar de Hema!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook al zo lang opzoek naar de perfecte fotoalbum. Als werkt op dit moment een visitekaartjesalbum ook perfect (dat past precies!). Die van de Hema zien er wel heel leuk uit :) En de oorbellen heb ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige items! Die oorbelletjes zijn echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele toffe items, dat instax album is superleuk! Vooral voor dat soort foto's.
  En paperchase is een hele leuke winkel, daar wil ik een keer in het echt langs. Heb er al heel veel van gezien en ik weet zeker dat ik met stapels spullen terugkom, haha!
  Ik heb je blog net ontdekt, maar hij is echt ontzettend leuk! Nieuwe volger hier, haha.

  BeantwoordenVerwijderen