Shoplog Primark & H&M


Afgelopen week was ik in Hoofddorp. Ik had nog wat dingetjes die ik graag wilde hebben voor ik vertrek. Zo gezegd zo gedaan! Ik kocht niet gigantisch veel maar wel de spullen die ik wilde hebben. 



Primark schoenen / €12,- / Ik zocht al even leuke sandalen! Ik heb zelf maar 1 paar sandaaltjes en denk dat het wel handig is om ze te hebben aangezien het vrij warm is in Tel Aviv. Deze witte hebben een sleehak en zitten erg lekker. Heel makkelijk aan te trekken met een bandje!



Primark Pantoffels / €5,- / Ik zocht naar leuke pantoffels! In het huis waar ik ga wonen het komende half jaar hebben we een stenen vloer, die wordt behoorlijk koud in de zomer met de airco aan maar ook op de wat koudere dagen. Deze pantoffels zijn super zacht en hebben een soort zooltje waardoor ze niet meteen super vies worden zoals mijn andere sloffen/sokken. 



H&M shorts / €10,- / Dit broekje heb ik gepast toen hij nog niet in de sale was. Toen twijfelde ik omdat hij €20,- was maar heel simpel! Ik heb hem nu meteen maar meegenomen, hij zit heel erg lekker en is van een zachte stof. Hij valt vrij losjes wat leuk is met een wat strakker topje! 


H&M leggings / €9,95 / Ik ben geen groot fan van leggings in het dagelijkse leven, maar voor thuis als huis/relax/vrije daagse kleding vind ik het wel heel fijn. Het zit gewoon heel lekker en is heel erg makkelijk! Dit is dus voor mij een pyjama legging. 


H&M coptop / €4,95 / Super simpel maar super leuk gestreept topje. Past overal wel bij denk ik. Het is een licht stofje en wit voor in de zomer is altijd goed. Ik vond de prijs ook wel leuk, vijf euro voor een topje! Ideaal. 


H&M basic playsuit / €9,95 / Deze playsuit hadden ze in verschillende kleuren. Echt een aanrader want hij zit super lekker en is heel erg leuk te maken met mooie sieraden. Handig voor een drukke zomerse dag waarop je iets luchtigs wil dragen! Ik koos de grijze maar heb wel even zitten twijfelen tussen deze kleur en de donkerblauwe. 

Share this:

, ,

CONVERSATION

14 reacties:

  1. Leuke aankopen :D IK vind de sandalen heel tof en bij de sloffen en legging kreeg ik meteen weer een beetje herfst kriebels haha! Veel plezier in Tel Aviv!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, jaa he! Maar die sfeer is ook wel weer leuk (: Dankjewel!

      Verwijderen
  2. Leuke aankopen heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankopen heb je gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat blauwe broekje met wit streepje vind ik zo leeuk! Hopelijk is die er nog als ik ga winkelen volgende week haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuke aankopen! Ik vind vooral de sloffen echt heel schattig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk broekje van de H&M! Je maakt trouwens echt prachtige foto's :).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je leuke dingen gekocht! Het broekje van de H&M vind ik echt geweldig! Liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind de jumpsuit/playsuit echt heel leuk, alleen ben bang dat ik het figuur er niet voor heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuke kleding (vooral die schoenen zijn tof)! En hele mooie foto's. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Superleuke items allemaal! Die witte sandalen heb ik in het zwart, ze zijn super:)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem8/13/2015

    leuke items! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  12. waren die sleehakken normale prijs? of afgeprijsd naar € 12?

    BeantwoordenVerwijderen