PLOG: Weekend, 18 september 2015


Vrijdag 18 september was mijn eerste dag van het weekend afgelopen week. Zoals ik eerder al zei heb je hier vrijdag en zaterdag weekend in plaats van zaterdag en zondag! 


Goedemorgen! Ik neem een stuk fruit en een groot glas water als "ontbijt", we gaan straks buiten de deur ontbijten dus ik nam iets kleins. 


Ik ging douchen, aankleden en opmaken. Ik droeg deze jurk. Ik heb eeuwig gezocht naar een grijze jurk met (normale) split aan de zijkant. Eindelijk gevonden! Ik lakte mijn nagels met een nieuwe nagellak. Een heel simpel nude/roze kleurtje. Heel erg blij mee, ik vind deze kleur op nagels altijd heel erg mooi staan. Samen met wit is het denk ik mijn favoriet. 


"Whoever said money didn't buy happiness, didn't know where to shop." - Blair Waldorf. Ha! Ik kocht niets maar ik blijf Topshop een mooie winkel vinden. Duur maar mooi!
Brunch bestond uit omelet met brood en salade, yum! 


Dit tasje hing in een winkel, volgens mij ge├»nspireerd op Amsterdam! Dit chocolaatje kregen we bij de brunch, ik heb uit bronnen vernomen dat er "gelukkig nieuwjaar" staat, dus bij deze: gelukkig nieuwjaar! 


Eenmaal thuis kleedde ik me om om naar het zwembad te gaan. Het was lekker rustig en heerlijk om even te zwemmen. Ik vind palmbomen ook altijd zo'n leuke sfeer geven aan zo'n plek! Na aardig wat uren in het zwembad vlochten we en bakten we brood. Super mooi gelukt en het was heerlijk. Toen het brood uit de oven kwam gingen we eten met de familie (rond een uurtje of 8) waarna we thee dronken met z'n allen. 


Rond 11 uur ging ik de stad in wat ook heel gezellig was. Was een drukke en lange dag maar wel een hele leuke dag. Ik schrijf dit op zaterdag avond, vandaag was ook erg leuk - het weekend vloog voorbij. 

Share this:

CONVERSATION

11 reacties:

 1. Je maakt echt fijne foto's!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie foto's! Die brunch ziet er heel lekker uit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Ben je gewoon op vakantie daar? Gewoon nieuwsgierig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, zo jaloers op het mooie weer daar haha! Ik vind je lakje erg mooi trouwens, lekker natuurlijk en toch opvallend! <3 Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke plog! Wat ziet dat vlechtbrood er lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er uit als een toffe dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super leuk om te zien en lezen! Ik vind je Starbucks beker enorm leuk!

  BeantwoordenVerwijderen