Foodplog: What I eat in a day / Donderdag 17 september


Een van de leukste dingen om te bekijken op blogs is volgens mij wel de "what I ate today" filmpjes/posts. Daarnaast vind ik eten fotograferen ook veel te leuk om te doen (helaas) (ik maak geen grap, mensen wachten met eten zodat ik een foto kan maken) (erg hè). Toch deel ik met veel plezier wat ik vandaag (donderdag 17 september) heb gegeten. 

Ontbijt / Mijn ontbijt bestond uit twee flaxseed wasa crackers met een laagje Skippy pindakaas, banaan in stukjes gesneden en kaneel. Daarnaast dronk ik water en een kopje groene thee met munt. 


Tussendoor / Een simpele en snelle snack. Nestle Fitness bar, een simpele cornflakes bar die licht is maar precies genoeg tot de lunch. Je hebt verschillende smaken (Naturel, witte chocolade, tiramisu, melk chocolade, cookies, karamel, etc). Dit is iets van karamel!


Lunch / Op dit super de luxe plastic bordje zie je twee rijstwafels met avocado en een gekookt eitje. Daarnaast at ik een grote appel. Ik drink overigens de hele dag door groene thee en water maar dit is veel saaier om op de foto te zetten. 


Tussendoor / Ik had heel erg veel zin in sinaasappelsap al de hele dag, dus dat besloot ik dan ook te halen. Ik heb tenslotte weekend! De normale werkweek loopt hier van zondag tot donderdag. 


Avond eten / Deze foto doet me denken aan een slechte snackbar foto met flitser. Gelukkig was het super lekker, jammer dat het er niet zo uit ziet. Op mijn bord zie je: tomaat-ui salade, aubergine uit de oven, vegetarische schnitzel en twee courgette-ei-kruiden pannenkoekjes. Ik at dit met hummous! 


Tussendoor / 'S avonds zat ik zelfs nog een beetje vol maar wilde wel even wat snacken. Ik nam nog een Fitness reep, deze keer een andere smaak met een kop thee ernaast. 'S avonds nam ik nog een kop thee mee naar mijn kamer om op te drinken!

Share this:

,

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Wauw, die lunch van jou lijkt me erg lekker haha! Leuk om te zien wat je op een dag eet, best gezond ook eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is zo'n fijne topic!
  Hoe heb je die pannenkoekjes gemaakt?
  Lijkt me super lekker.

  Celien | The Losing Struggle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lunch ziet er wel goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Courgettepannenkoeken, wauw, ik ben verzot op die dingen! Heerlijk! Heel leuk om dit artikeltje te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles ziet er ongelooflijk lekker uit :3

  BeantwoordenVerwijderen