Inspiratie: Wonen


Ik woon zelf nog bij mijn ouders, maar samen met mijn vriend roepen we dagelijks: 'OH, dit nemen wij later ook!' Ik vind het sowieso leuk om te kijken voor inspiratie voor mijn kamer of voor een toekomstig huisje. Ik verzamel een hoop al op tumblr ervan, dus hier een klein beetje inspiratie voor je huis of je kamer. 


Ik vind grote ramen echt heel erg mooi. Wij hebben zelf thuis openslaande deuren, maar niet met van die gigantische ramen. Dat lijkt me toch wel heel erg leuk om te hebben. Geeft super veel licht in huis en als je een mooi uitzicht hebt, zie je 's avonds van die mooie lichtjes buiten. Een bekende blogger (veracamilla) heeft nu een heel mooi huisje in Amsterdam met dit soort ramen, daar ben ik echt bijzonder jaloers op. 


Wat ik ook echt heel erg mooi vind is van die grote lampen boven de eettafel. Soort fabriekslampen zijn het. Geeft zo'n strakke maar toch ook wel weer een speelse (om het even logisch te maken) sfeer in de eetkamer/woonkamer. Later wil ik heel graag mooi keuken apparatuur, zoals een mooi koffieapparaat, en ik wil sowieso een wafel ijzer. Maakt me niet uit wat er gebeurd, ik wil een wafelijzer. 


Ik heb zelf nu al een best grote kamer, ik heb zeker niks te klagen! Maar dit vind ik altijd ook nog wel heel erg leuk: van die grote bedden met van die gigantische matrassen waar je echt in moet klimmen. Als ik later een bed mag kiezen, kies ik er zo eentje. En een hangmat, dat is toch geweldig, volgens mij is dit zelfs een soort 'Fatboy'. Tweede reden voor die foto: dat tijdschriften rek is echt prachtig! Maar gelukkig heb ik nu ook een heel mooi tijdschriften rek van Ikea, komt snel een foto van!Ik (wij) wil(len) later sowieso een grote kast voor kleding, of zelfs een aparte kamer. Ik vind het zo leuk als je gewoon je kleding in 1 kamer hebt, daar kan passen en proberen zonder de rest van je kamer om te gooien tot een rommelhoop. Een grote kast is natuurlijk ook al heel erg mooi, en een grote spiegel, ook niet geheel onbelangrijk (haha). 

Ik vind de sfeer van krijt/school borden zo leuk. Vooral in de keuken of slaapkamer, snel even iets leuks opschrijven of iets om te onthouden en het staat gewoon leuk. 

Foto's komen van: Mijn tumblr en My ideal home

Wat kan er niet missen in jullie (realistische) droomhuis?


Volg mij op: bloglovin / google / instagram
Share this:

CONVERSATION

4 reacties:

 1. wauw erg leuke sfeer foto's van inrichtingen love it!
  leifs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave foto's, als ik dit zo zie kan ik niet wachten om op kamers te gaan en het helemaal in te richten naar mijn zin! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke inspiratiepost ! Ik geef maarliefst TWEE palletjes van Sleek weg ! neem je ook een kijkje ? www.lifeofnessah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen