Fairytale Tag


Deze tag heeft zoveel herinneringen meegebracht tijdens het schrijven. Ik moest weer aan alles denken wat ik vroeger heb bekeken. Natuurlijk vooral de "Prinsessen verhalen". Enjoy!

Sneeuwwitje: Beschouw je jezelf als mooi?
Ik denk dat iedereen dit moeilijk te beoordelen vindt over zichzelf. Ik zou mijzelf niet beschouwen als mooi maar ik mag ook niet klagen denk ik. 

Doornroosje: Hoeveel uur slaap jij per nacht?
Niet zo gek veel eerlijk gezegd. In de weekenden kan ik echt goed uitslapen maar op doordeweekse dagen ga ik rond 12 uur slapen en staat de wekker rond 6 uur (omgerekend 6 uurtjes slaap per nacht). 


Ook Doornroosje keek ik niet vaak in het origineel. Maar toen deze musical uitkwam (toen was ik 8 jaar) was ik fan. De musical is samen met K3 en dat was vroeger al een heel groot pluspunt, haha. Zijn er nog meer oude fans van K3? 

Assepoester: Heb je een avondklok?
Een tijd waarop ik thuis moet zijn? Nee. Ik bepaal zelf hoe laat ik thuis kom of hoe laat ik ga slapen. Mijn ouders hebben dit al een hele lange tijd geleden losgelaten omdat ik zelf wel weet dat het slim is om te gaan slapen. 

Rapunzel: Houd je ervan om buiten te zijn? 
Jawel, maar echt niet altijd. Ik haat kou, ik heb het ook 1000 keer sneller koud dan de gemiddelde mens. Daarnaast vind ik regen echt verschrikkelijk. 


Voor heel veel van jullie betekend Rapunzel de laatst gemaakte animatie film. Schattige film, zelfs ik heb hem gezien! Maar als ik aan Rapunzel denk, denk ik aan de Barbie films. Daar was ik vroeger zo gek op, ik vond het prachtige films met mooie liedjes en ik kon er echt van genieten. "Barbie as Rapunzel" kwam uit in 2002, toen was ik dus 8 jaar oud. 


Roodkapje: Vertrouw je onbekenden snel?
Hm, ja en nee. Ik zal nooit een onbekende mijn hele levensverhaal vertellen. Maar ik zie het wel vaak wanneer iemand het goed bedoeld. 

De Wolf en de 7 geitjes: Ben je snel makkelijk voor de gek te houden?
Ja. Mijn vriend kan verhalen vertellen waar ik vol ongeloof dan naar luister, stiekem is het dan al vanaf het begin helemaal niet waar en schiet hij aan het einde in de lach. Fijn Bart, fijn!

Belle en het Beest: Wat maakt een persoon mooi in jouw ogen?
Goede bedoelingen, rekening houden met anderen, kleine gebaren. De Kleine Zeemeermin: Welk offer zou jij opbrengen voor liefde?
Een hele hoop tot alles. Ik denk eerst aan de ander, dan pas aan mezelf. Soms handig, soms wat minder maar toch doe ik het heel graag. Dus eigenlijk denk ik ook meteen aan mezelf omdat het mij ook blij maakt. 

De Kikkerkoning: Wat vind jij walgelijk?
Oude zweet lucht, dat zure zweet die soms om mensen heen hangt als ze de hele dag door zweten. GADVER. 

Sjaak en de Bonenstaak: Welke planten staan in jouw huis?
Vrij weinig, haha. Mijn moeder is niet zo van de planten verzorgen dus houdt het bij 1 of 2 grote die ze makkelijk kan verzorgen. 

De Gelaarsde Kat: Heb jij huisdieren?
Ja zeker, ik heb een hondje bij mijn ouders thuis. Die is inmiddels alweer 12 jaar, dat is best oud voor een grote labrador. Bij mijn vriend thuis hebben we een katje, rode kater, die wordt morgen (ja echt morgen!) 1 jaar. Blauwbaard: Noem een zwakte in je karakter.
Hm, ik wil heel veel zelf doen. Hulp vragen is moeilijk, onhandig en niet slim, maar ik doe het wel. 

Pinokkio: Wat is je grootste wens?
Ik had in een andere tag ook al deze vraag, en toen dacht ik, IK HEB GEEN WENS. Nu zat ik laatst in de auto en dacht ik: JA! Ik weet het. 
Mijn wens is om een optreden van Mumford & Sons op mijn bruiloft voor elkaar te kunnen krijgen. Ohhhhhh. 

Peter Pan: Wat is je mentale leeftijd?
Ik ben 19 en eigenlijk voel ik me ook wel 19. Ik wordt dit jaar dan wel al 20 maar zo voel me dan echt totaaaaal nog niet. 20 klinkt zoveel ouder dan 19. 

De Sterrendaalder: Wat is je meest waardevolle bezit?
Als het gaat om spullen heb ik wat sieraden die ik echt wel belangrijk vind, een ketting die ik kreeg van mijn oma bijvoorbeeld, draag hem niet echt meer maar zal hem dan ook nooit weggooien. Verder het horloge die ik kreeg van mijn moeder en het armbandje die ik kreeg van mijn vriend. En mijn camera. Ja sorry jongens, mijn camera. Vrouwe Holle: Ben je lui of een harde werker?
Harde werker. Ik werk echt hard voor school, soms ook wel te hard. Maar geloof me, ik kan ook heel lui zijn. 

De Stukgedanste Schoentjes: Vind je het leuk om naar feestjes te gaan?
Ja! Ik vind feestjes leuk. Gezellig en veel/veel/veel/veel leuker dan naar een club of discotheek gaan. Ik zit liever op een feestje/verjaardagsfeestje of in de kroeg, dan in zo'n club met aanhankelijke bezopen mensen. (Mijn mening natuurlijk!)

De Nieuwe Kleren van de Keizer: Geef je veel om kleding?
Ja. Ik vind het echt wel belangrijk wat ik draag en koop. Vroeger had ik dit totaal niet zo, ik vond het vooral belangrijk dat het leuk stond en winkelen hoefde ook niet van mij. Nu winkel ik zo graag dat je er u tegen zegt. 

De Prinses op de Erwt: Ben je gevoelig?
Ja, enorm :') Ik huil bij bijna elk programma en bij heel veel lieve gebaren kan ik ook wel huilen. Vorige week vrijdag had ik echt een rot dag, toen kwam mijn vriendje mij ophalen van het station met een kopje thee, dat had ik toen zo hard nodig dat ik moest huilen, oepsie. 


Afbeeldingen komen van tumblr en google. 


Wat is jullie favoriete sprookje?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, ,

CONVERSATION

8 reacties:

 1. Leuke tag om te lezen! En leuke nieuwe lay-out heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat een leuke tag! Vind je het goed als ik hem overneem? Ik zal naar je blog linken hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha aah wat een leuke tag! Hele mooie lay-out weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke tag en ik hou echt van Disney!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke tag! Disneyfilms blijven leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen