Waar ik nog naartoe wil


Dit leuke idee vond ik via de blog van Anne. Op deze leuke manier wil ik laten zien waar ik nog een keer naartoe wil!

- New York
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: New York. Ik wil New York gewoon heel graag zien, ik ben gek op lichtjes, winkels en het leven dat 's nachts gewoon doorgaat. Ooit, ooit ga ik naar New York, ik weet het zeker!


- Miami
Miami roep ik misschien niet net zo hard als New York, maar Miami lijkt me ook heel gaaf. Een rondreis door Amerika zou helemaal het einde zijn maar dat zal wel nooit gebeuren. Zijn jullie wel eens in Miami geweest?


- Barcelona 
Barcelona lijkt me zo heerlijk. Ik ben helemaal nog nooit in Spanje geweest dus ik zou het echt heel graag een keer willen meemaken. De sfeer, het eten (hopelijk niet al te lastig voor iemand die geen vlees eet. 

- Praag
Dit is zo'n city trip die nog wel eens tussen neus en lippen door wordt genoemd. Maar toch, Praag schijnt een hele leuke stad te zijn. Voordeel: het is niet zo ver vliegen, lekker dichtbij!

- Rome
Rome is er stiekem eentje die ik nog nooit heb genoemd. Ik dacht er net aan, toen ik de kaart met hartjes aan het bewerken was. Rome, hm, lijkt me super mooi! Ik denk dat zoveel mensen al in Rome zijn geweest. 


- Londen
Ja hij staat er toch weer bij! Hoewel het nog maar 1,5 maand duurt voordat ik door Londen loop: IK KAN NIET WACHTEN. Londen lijkt me zo'n heerlijke stad. Het heeft misschien niet de mooie stranden waar ze om bekend staan, maar wel een heleboel andere leuke dingen!

Waar willen jullie nou echt nog graag heen?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

15 reacties:

 1. Zo toevallig, ik ga ook in April naar Londen, en kan het niet wachten. Ben er keer geweest toen ik jong was, maar daar kan ik natuurlijk niet zo veel meer van herinneren. Verder wil ik heeeeeel graag naar NY en LA. En Rome ben ik ook nog nooit geweest, dat lijkt me zo een romantische stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Londen is echt geweldig! Ik wil ook zo graag naar Barcelona, lijkt me echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook zo graag naar Rome en Miami! Barcelona was bij mij iets minder geslaagd omdat het te heet was toen ik er was, dus ik zou in het voorjaar erheen gaan als je er rustig van wilt genieten (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al die plaatsen lijken me echt super gaaf! Ik hoop er zelf ook ooit een keer te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eigenlijk lijken alle plaatsen die jij opnoemt mij ook super leuk! Ik zou ook nog graag naar Parijs willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil heel graag naar Rome en London! Lijken me zo'n leuke steden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke post! Van je lijstje ben ik alleen naar Barcelona en London gweest! Echt toffe steden
  With love,

  Joy

  | justlikesushi.com | join my monki giveaway |

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem3/05/2014

  Superleuk! Londen is echt geweldig. Ik wil zelf ook heel graag naar New York. Dit jaar ga ik in de zomervakantie naar Indonesië, ontzettend tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. New York staat momenteel echt op nummer 1 plek waar ik heen wil gaan! Ik ben al een keer in Londen en Barcelona geweest en die steden zijn ook echt geweldig!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Grappig genoeg ben ik bijna overal al heen geweest en ik kan je vertellen dat het zeker toppertjes zijn. New york heeft mijn hartje echt gestolen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Miami en New York wil ik ook zeker ooit nog een keer na toe. Londen is echt ge-wel-dig! Ik wens je alvast heel veel plezier.

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja klinkt geweldig! Ik ga gauw naar Barcelona! (joepie!) staat ook op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat zijn ook zo'n beetje de steden die op mijn lijstje staan. London lijkt me sowieso wel erg gaaf, of New York. Soms hoor ik echt van die waanzinnige verhalen dat ik denk: ik boek nu ook maar eens een ticket. Maar ik ben nog geen 18.+...Liefs, vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. New York, Praag en London staan ook VERRIE HAAI op mijn lijstje! Leuk gedaan zo! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik wil echt heel graag een x naar Californië! lijkt me supergaaf. Rome en barcelona zijn ook echt prachtig daar moet je echt een keer heen! xx
  mijn blog: http://lifestylebylara.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen