Haar inspiratie


Inspiratie voor je haar! Ik vind het super handig, zeker weten met mijn krullen. Het meeste is wel ook met krullen te doen, maar toch altijd lastiger. Ik vond wat leuke haar inspiratie!


Vlechten vind ik persoonlijk heel erg mooi. Het geeft net een ander "effect" en maakt je simpele haar look toch net een beetje speciaal! Zoals bij die staart heel goed te zien is, zo'n simpele staart en met een vlechtje erbij is het toch een complete look. Ook al is een staart heel lastig met mijn krullen, ik vond het toch zeker mooie inspiratie om te delen!


Ik vind bloemetjes zo leuk, in patroontjes, in sieraden, in rokjes, in jurkjes maar ook in het haar! Ik heb de afgelopen tijd mijn eerste bloemenkrans gekocht, en ik hoop deze toch heel snel in te kunnen doen. Bij het echte, echte mooie weer!


Haarsjaaltjes/bandana's vind ik ook super schattig. Ook heel leuk bij een knotje, dat is vooral hoe ik ze wel eens draag! Het is heel leuk om uit te proberen met deze sjaaltjes, ik kocht mijn eerste paar dan ook bij de Primark voor een paar euro. Zo kan je voor weinig geld toch een haar trend uit proberen! Ik vind ze erg schattig. De twee buitenste op deze foto's komen overigens van ASOS

Hoe dragen jullie je haar het liefst?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

,

CONVERSATION

6 reacties:

  1. Ah, wat een mooie inspiratie! Een strikje in je haar, of een bloemenkransje is erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem4/18/2014

    Allemaal even mooi zeg, ik hou echt van vlechten maar ik kan het alleen zelf niet zo goed haha.. balen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie inspiratie ik wou dat ik lang haar had.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bloemenkransen zijn zo leuk! Mooie inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Awh ik vind alle hairdo's op de foto's eigenlijk heel tof! Helaas is voor de meeste mijn haar te dun/kort, maar misschien weet de kapper een oplossing zodat ik bij mijn eindexamengala ook zoiets gaafs kan doen met mijn haar... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg fijne inspiratie! Alleen is mijn haar vaak erg zwaar om goed in model te blijven

    BeantwoordenVerwijderen