Hippie Markt / Sunday Market Amsterdam


Gisteren was ik in Amsterdam, voor wel iets heel leuks. Alhoewel, ik houd er van: een markt. Twee eigenlijk. Het lag vlak naast elkaar, de Sunday Market komt maandelijks terug, de hippie markt was eenmalig. 
(De blauwe bloemenkrans hierboven kocht ik voor €10,00 op de Hippie markt) De Hippie markt was heel leuk, maar wel heel prijzig. Het begon al met de €12,50 entree, die wij behoorlijk aan de hoge kant vonden voor een markt. Begrijp me niet verkeerd, er hangt een super leuke sfeer en ze hebben echt leuke spulletjes. Maar zo'n entree prijs vond ik echt een beetje overdreven. Zo groot is het namelijk ook niet.. En heel veel dingen zijn boven je verwachtingen duur.. Denk aan sjaals voor €190,00 (!!!!). Toch heb ik twee dingetjes gekocht, een sleutel hangertje en dus ook die bloemenkrans.
De Sunday market is echt een aanrader. Deze komt maandelijks terug en is echt heel gezellig. Super vergelijkbaar met de Hippie markt alleen kan je de Sunday market gewoon op lopen, gratis en voor niks. Het is heel leuk om te zien hoe heel veel mensen van simpele dingen een eigen merkje hebben gemaakt. Van kunstenaars tot meubelmakers. Verder ook heerlijk eten!

Ik at een falafel broodje, dit is een vegetarisch balletje in een broodje met salade en tahini. Heel lekker, en als je het nog niet kent, zeker proberen!


Zien jullie wie ik zie? Haha! Gespot. 

De volgende Sunday market is op 8 juli, klik hier voor de website. Zijn jullie er wel eens geweest?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, , ,

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Mooie foto's, heb er nog nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er gezellig uit! Mooie fotos

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is dat een kimono die je aan hebt? Staat je beeldig! Misschien in de zomervakantie ga ik Amsterdam nog eens bezoeken en dan ga ik zeker een kijkje nemen in de Sunday Market!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel erg leuk uit! Ik hou ook heel erg van marktjes! Helaas is Amsterdam een beetje ver, maar het ziet er heel gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke foto's ♥ jammer dat de hippie markt zo prijzig was xx

  BeantwoordenVerwijderen