Gezondheidsbon / Super healthy snacks


Er is een nieuwe leuke manier van cadeautjes geven in het het leven geroepen. Een leuke simpele manier om cadeautjes te geven maar ook leuk om te krijgen voor de sportliefhebbers en foodies onder ons. Toen ik erover las vond ik het al een heel leuk iets, leukste was nog dat ik hem daarna won via Anouk haar blog. Ik kocht een heel leuk boek maar je kan ook onder andere doppers, superfoods en sportbegeleidingen voor krijgen. 


Ik vond het heel leuk om over de gezondheidsbon en dit boek iets te delen, vandaar dat ik in het kort ook even het boek laat zien. Super healthy snacks zegt het zelf al, gezonde snacks in het extreme. Je moet dan ook wel een passie hebben voor superfoods want er worden nog wel eens ingrediënten gebruikt die echt niet in elk keukenkastje staan!


Je zou denken dat je zonder gluten, zuivel, suiker en eieren heel weinig kan - maar dit boek bewijst het tegendeel. Van cake tot ontbijt tot koekjes. Je kan het zo gek niet bedenken! Ik heb zelf al wat receptjes uitgekozen die ik sowieso wil gaan maken. Waaronder de dingen die je op de foto's ziet! De recepten zijn uitgebreid, maar niet extreem ingewikkeld. Het is geen 10 minuten werk maar leuk om te doen op een vrije middag! Zoals ik al zei is het wel even kijken welke ingrediënten je in huis hebt, want het bevat zeker weten een hoop ingrediënten waar je even naar moet zoeken.


De foto's in het boek zijn echt helemaal mijn stijl. Niet overdreven, duidelijk maar toch heel mooi! Ik hoop snel iets uit dit boek te kunnen maken en wie weet, deel ik dat dan! 


Share this:

,

CONVERSATION

1 reacties: