Plog / 18 oktober 2014 - Familieweekend


Afgelopen weekend gingen wij met de familie op ons jaarlijkse tripje. Elk jaar wordt er een huisje ergens in Nederland of België uitgekozen en reizen we daar naar toe. We zijn al op Texel, Terschelling, Zeeland, noem het maar op, geweest. Dit jaar was het Theux, in België. Theux? Ja, Theux! Ik had er ook nog nooit van gehoord, maar het is heel klein en ligt vlakbij Spa. Spa is de plek waar Spa water vandaan komt (voor iedereen die de vlogs van Mascha volgt, is dit sinds kort bekend haha). 

Ik maakte het hele weekend foto's maar heb alleen van de zaterdag foto's geselecteerd. Het blijft een familie weekend, dus niet alle foto's wil ik zo maar online zetten. Hier een kleine greep van de foto's, zaterdag 18 oktober!


Goedemorgen! Bart en ik waren klaar voor een nieuwe dag. We maakte een foto voordat we beneden gingen ontbijten. 


Nog niet iedereen was wakker (we waren met zijn veertienen) dus voor het ontbijt dronk ik nog even een kopje thee en las ik een stukje uit de Linda wonen.Nestle Fitness, ik vind de muesli repen van deze lijn heerlijk (helaas nog niet gevonden in Nederland..) dus kocht ik de dag ervoor de ontbijtgranen van Nestle Fitness. Lekker, maar niet mega gezond ofzo. Ik at dit met yoghurt, een appeltje en kaneel. We hebben elk jaar een geweldig huisje maar dit jaar waren we allemaal verliefd. Het huisje was zo mooi en groot! Dit was onze tuin, met trampoline en groot grasveld. Met drie honden en vier jonge neefjes is dit ideaal. 's Middags gingen we naar een soort kasteel in de buurt. Lekker even wandelen in de zon(!!) en we aaiden geitjes. Ik at ook een Nestle Fitness reep, uhuh. 


Eenmaal weer thuis hebben we rustig aan gedaan, lekker even kletsen en thee drinken. Daarna was het wel weer tijd om het avond eten klaar te maken. We gingen barbecuen! Met een toch wel een aantal vegetariërs, waaronder ik, in het huis kon een lekkere salade niet ontbreken. 
Op mijn bord ligt: gegrilde aubergine, hummous, gegrilde paprika, uitjes, een salade, vegetarische balletjes en een vegetarische schnitzel. Yum!


Een van de honden zat heel schattig achter de tafel!


We deden 's avonds spellen of dronken thee, een deel speelde monopoly! 


Share this:

,

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Leuke foto's, ziet er allemaal gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke plog! Ziet er gezellig uit met zijn allen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er uit als een leuke en gezellige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig! En de achtertuin ziet er al heel mooi en natuurlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige omgeving zeg! Ziet er gezellig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's meid ! Zag er heel erg gezellig uit ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat gezellig! :) Ik mis mijn familie erg. Ik woon in de Cariben en als ik dit zo zie krijg ik toch een beetje heimwee naar mijn eigen familie. Erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen