Instagram februari 2015


Februari vloog voorbij! Het is ook maar een kort maandje. Ik begon deze maand met stage, een hele gekke omschakeling in mijn dag. Al met al heb ik toch heel veel foto's weten te plaatsen op Instagram. 
1 februari 2015 / Een heel erg lekker ontbijtje, Griekse yoghurt met haver cruesli (Eko Plaza) en blauwe bessen! Super vullend ook nog. 

De Topshop in de Bijenkorf. Inmiddels is er een enige echte Topshop winkel in Amsterdam, ik kan niet wachten op hem leeg te kopen. 

Ik kocht deze kaart bij de Paperchase, super leuk vind ik hem! 
4, 6 en 7 februari 2015 / Nog een foto van Amsterdam. De lucht was zo blauw en de zon scheen, terwijl het toch flink koud was. 

Een foto van vorige zomer, ik was en ben even helemaal de kou zat. Geef mij maar weer warm!

Ontbijtje van de Ikea, aanrader! Het is mega veel en ik weet nog steeds niet hoe ik het zo goed als op heb gekregen. Normaal red ik dat nooit. Wat je krijgt bij een weekend ontbijt van onze Zweedse vrienden? Een croissant, twee broodjes (meergranen), omelet, bakje yoghurt met muesli, twee plakjes kaas (eigenlijk 1 kaas en 1 zalm, maar ik eet geen vis) en een bakje zoet beleg naar keuze. Alsof dat nog niet genoeg is: sinaasappelsap en thee. Pffffff. 
7 en 8 februari 2015 / Ik kocht in Amsterdam deze body lotion mist, hij ruikt zo lekker dat hij al bijna leeg is. Zo erg. 
Voor het eerst bij de Markthal. Ik at een heerlijke frozen yoghurt van Amy's. Beter kan niet toch. 
9, 11 en 12 februari 2015 / Mijn dagen beginnen heel vroeg tegenwoordig, stage is veel vermoeiender dan ik dacht. Inmiddels zit er al 1 hele maand op en dat is wel gek!
Een throwback naar Berlijn vorig jaar, was zo leuk!
Ik kocht het boek havermoutje. Een van de beste aankopen van de laatste tijd. Ik maakte de eerste avond meteen de havermout koekjes uit het boek en die heb ik al drie keer opnieuw gemaakt (vanaf 12 februari, moet je nagaan). Ze zijn zo lekker!
13 en 14 februari 2015 / Het was bijna weekend, ik besloot op de vroege morgen havermoutpannenkoeken te maken met blauwe bessen. 

Een dagje Amsterdam begon bij de Yoghurt Barn. Dat was zo'n goed idee, ik wil heel snel weer een keertje terug!

& other stories in Amsterdam, het interieur daar is zo mooi! 
15, 16 en 19 februari 2015 / Mijn nieuwe pyjama van de Forever 21 is zo leuk. Hij is wel nog heel zomers, maar enthousiast voor de zomer is nooit verkeerd.

Een lekker tussendoortje op stage, deze reep met yoghurt coating is zo lekker. 

Ik maakte bananenbrood, die heel goed in de smaak viel hier thuis. Hij was dan ook wel heel goed gelukt gelukkig. 
20 en 21 februari 2015 / Eigenlijk is de officiele datum ergens in 1999, toen ik nog klein was en een pony had.
De nieuwe Linda vond ik heel leuk, moest ook lachen om de zin op de voorpagina. 
Een foto uit mijn outfit post in de zon!
22, 23 en 27 februari / De nieuwe Allerhande had wat recepten uit Tel Aviv, heel leuk om te zien. 
Ik had bij de Marqt deze crackers gekocht. Ik vind het lastig te bedenken waarbij ik ze moet eten maar ze vullen wel heel goed!
Mijn outfit met een blouse van de Topshop en een ketting van de Primark. 
28 februai 2015 / Home made granola in mijn yoghurt met banaan, lekker ontbijtje op de zaterdag ochtend. De granola is ook al zo'n aanrader, een gezonde variant van cruesli die je kan aanvullen met alles wat je lekker vindt!
Ik vond een leuke zomerse achtergrond (ben ik heel duidelijk enthousiast voor de zomer?). Ernaast zie je de Vogue met Doutzen haar pagina's. 
Ik had het super koud en ging maar even in bad, soms helpt alleen een heerlijk warm bad! 


Share this:

,

CONVERSATION

4 reacties: