Posters.nl & Kaartwereld.nl


Webprint heeft me altijd blij verrast, ik ben altijd positief. Laatst nog, kocht ik een foto op canvas als cadeau voor mijn broertje - de kwaliteit is altijd top! Ik wist persoonlijk niet dat Webprint ook nog andere websites heeft met specialisaties. Posters.nl en kaartwereld.nl zag ik dan ook voor het eerst, maar ik denk dat iedereen van deze websites plezier kan hebben! 


Om met kaartwereld maar te beginnen! Maart zit een beetje vol met verjaardagen bij ons in de familie, voor twee ervan besloot ik samen met mijn moeder kaarten te maken. Het is heel makkelijk, binnen een paar minuten heb je je eigen kaart. Je begint met het kiezen van je soort (liggend, staand, anzichtkaart of wenskaart), als je dat hebt gekozen kom je in een heel gebruiksvriendelijk ontwerp programma, je kiest je foto, wat versiering, je tekst en.. klaar! 
Zo klinkt het natuurlijk heel erg simpel, maar we hadden per kaart niet meer dan vijf minuten nodig. Ik koos voor een foto van mijn oma en ik, super grappig! Deze kaart maakte ik vierkant en extra groot, leuk om te geven en dan kan ze de foto van de kaart altijd een leuk plekje geven. De andere kaart is voor mijn oom, mijn moeder wilde heel graag een foto van hen twee erop - zo gezegd zo gedaan. 

De kwaliteit en verzending
De verzending is heel snel. Voor 19:00 besteld is sowieso morgen in huis, bestel je het later (wat ik deed) dan heb je het binnen 2 dagen in huis. Je kan er voor kiezen meteen naar het juiste adres te sturen maar je kan ook ervoor kiezen je kaart naar je eigen adres te versturen. Daarnaast kan je van elke kaart zelf bepalen hoeveel je er wil hebben, dat is misschien wel leuk voor feestjes! 

De foto's ben ik zelf ook heel blij mee. De kaarten werden netjes geleverd en zien er uit precies zoals ik hoopte. Een leuke verjaardagskaart, die ik morgen aan mijn oma kan geven! 


De foto's van de posters heb ik helaas 's avonds moeten nemen. Maar ik kan je vertellen dat ik net zo blij ben met de posters. De website biedt zoveel keuze, je kan kant en klare posters kopen maar ook zelf gemaakt - daarnaast ook nog canvas, behang, stickers en vlaggen. Super veel eigenlijk. 


Verzending en kwaliteit
Ook bij posters.nl was de verzending snel. Voor ik het wist was het pakketje al bezorgd. De poster vond ik ook heel netjes en plat verpakt zodat hij heel netjes bleef, wel zo fijn! 
Ik ben erg blij met deze poster, ik ben ook van plan de poster mee te nemen als ik stage ga lopen in het buitenland. Ik denk dat hij een kamer heel makkelijk leuk kan maken.
De kwaliteit is top, de poster is van zichzelf een beetje vintage gemaakt - wat ik wel een leuk detail vind. Ook is het fijn dat het wat dikker papier is, het is eigenlijk naar mijn idee gewoon dik en stevig fotopapier maar dan voor een poster - ideaal. 

Ik denk dat ik mijn enthousiasme goed heb kunnen overbrengen! Ik ben super blij met mijn spulletjes en ik hoop (weet bijna zeker) dat de ontvangers van mijn kaarten er ook blij mee zullen zijn. Ik raad dit dan ook echt aan, mocht je op zoek zijn naar een website waar je zelf je ontwerp kan maken bijvoorbeeld! 

Share this:

, , ,

CONVERSATION

7 reacties:

 1. De poster ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw, wat een leuke!! Ziet er goed uit inderdaad :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kaarten zijn heel leuk! Dat maakt het sturen of geven van een kaart nog nét wat leuker, wat persoonlijker! Je poster is ook heel tof :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw tof! Die poster is ook heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen